ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ


ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

» Αρχική » ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ » BOTTECCHIA » ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Ποδήλατα Podilato.eu - Ποδήλατα Bottecchia - Catalogo Tempo Libero - Catalogo Reparto Corse - Custom Made in Italy


CATALOGO TEMPO LIBERO  -  Creatura Italiana
 
Ottavio Bottecchia. Πρώτος εκείνος πέρασε σε μας το πάθος του για το ποδήλατο και τη θέλησή του να κάνει καθημερινά το καλύτερο. Το προσωπικό της Bottecchia ξέρει να διαχειριστεί την τεχνολογία με δεξιότητα και φροντίζει ώστε κάθε προϊόν να είναι προσεγμένο μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια, μία προς μία. Ποδήλατα μελετημένα και σχεδιασμένα για τον πιο απαιτητικό επαγγελματία αλλά και για τον πιο προσεκτικό και σχολαστικό ερασιτέχνη – λάτρη του ποδηλάτου. Επιλέγουμε τα πιο εξελιγμένα και μοντέρνα υλικά και τις καλύτερες εταιρείες ανταλλακτικών για να παράγουμε μία πραγματική και απόλυτη μηχανή δύο τροχών. Εδώ και χρόνια εξελίσσουμε, με τον ίδιο επαγγελματισμό, προϊόντα εντός και εκτός δρόμου, αλλά και νέα μοντέλα που εισάγουμε κάθε χρόνο στην γκάμα μας. H Bottecchia είναι ένας απόλυτα αξιόπιστος συνεργάτης στην αγορά και προσφέρει: μεγάλη διαθεσιμότητα αποθεμάτων, μεγάλη γκάμα προϊόντων, πλήρη τεχνική κάλυψη και κυρίως την δυνατότητα να μπορεί να ικανοποιήσει κάθε ανάγκη. Για τα κορυφαία προϊόντα της σειράς προσφέρουμε, μετά από ζήτηση, προσωποποιημένες υπηρεσίες και συναρμολογούμε τα προϊόντα σε σύντομο χρόνο. Όλα αυτά και ακόμη περισσότερα, σημαίνουν Bottecchia: πάρα πολλά έτη ιστορίας και ένα βλέμμα προς το μακρινό μέλλον.
 

CATALOGO REPARTO CORSE  -  Get More

Bottecchia, μία ιστορική εταιρεία που αδιαμφισβήτητα αποτελεί ορόσημο στον χώρο του ποδηλάτου, εδώ και περισσότερο από έναν αιώνα, από την ίδρυσή της με την άμεση συνεργασία του πρωταθλητή Ottavio Bottecchia έως σήμερα. Για πάνω από ένα αιώνα πρωταγωνιστεί, μαζί με μεγάλους πρωταθλητές, με έναν μεγάλο αριθμό νικών στις σημαντικότερες ποδηλατικές διοργανώσεις παγκοσμίως όπως: Γύρους Γαλλίας, Γύρους Ιταλίας, Παγκόσμια και Εθνικά Πρωταθλήματα, Milano-Saremo, Tirreno-Adriatico κλπ. Reparto Corse είναι η διακριτική υπογραφή των αγωνιστικών ποδηλάτων για αθλητές υψηλού επιπέδου. Η σειρά Bottecchia Reparto Corse προσφέρει αγωνιστικά ποδήλατα σε ίνες άνθρακα και αλουμίνιο για την Ποδηλασία Δρόμου, Πίστας αλλά και την Ορεινή Ποδηλασία, που συνδυάζουν τα πιο καινοτόμα υλικά, την πιο εξελιγμένη τεχνολογία και ταυτόχρονα μοναδική σχεδίαση. Η συνεργασία με τους αθλητές επαγγελματικών ομάδων ποδηλασίας, επιτρέπει στο Τμήμα Έρευνας και Εξέλιξης της Bottecchia να δημιουργήσει πλαίσια υψηλών επιδόσεων, με μεγάλη ακαμψία, που προορίζονται για αγώνες υψηλού επιπέδου. Αυτό σημαίνει Bottecchia Reparto Corse: Έρευνα, καινοτομία, τεχνολογία και μοναδική ποιότητα με ιταλικό άρωμα και φινέτσα, που ικανοποιεί τον ποδηλάτη κάθε κατηγορίας. 

Όλα τα ποδήλατα του καταλόγου Reparto Corsa διατίθενται «κατόπιν παραγγελίας» και παρέχουν στον πελάτη την δυνατότητα να προσωποποιήσει την παραγγελία του. Μπορούμε να υπολογίσουμε το μέγεθος του πλαισίου σύμφωνα με τα σωματομετρικά του στοιχεία, για τον αντίστοιχο τύπο ποδηλάτου που θα επιλέξει και επιπλέον μπορούμε να διαφοροποιήσουμε την πρότυπη έκδοση του κάθε ποδηλάτου, προσωποποιώντας την απόλυτα. Έτσι λοιπόν μπορούμε να συναρμολογήσουμε το ποδήλατό του κομμάτι – κομμάτι, σύμφωνα με τις προσωπικές του απαιτήσεις και επιλογές. Για τον λόγο αυτό, σε κάθε κατάστημα Bottecchia υπάρχει ένα προκαθορισμένο δελτίο παραγγελίας, το οποίο συμπληρώνεται από τον πελάτη και κατατίθεται στο κατάστημα, προκειμένου να γίνει η εξατομικευμένη παραγγελία στη Bottecchia. Με την διαδικασία αυτή αποφεύγουμε δυσάρεστα λάθη στην επιλογή των ανταλλακτικών και τη συνεννόηση, πετυχαίνουμε εκπληκτικά σύντομο χρόνο παράδοσης, χάρη και στη μεγάλη διαθεσιμότητα των αποθεμάτων των προϊόντων Reparto Corse, αλλά κυρίως πετυχαίνουμε τον μεγαλύτερο στόχο μας, που είναι η απόλυτη ικανοποίηση των πελατών.     
Con Bottecchia e’ Possibile Personalizzare


CUSTOM HANDMADE IN ITALY  -  Red Lab
 
Nέα έργα τέχνης, εξολοκλήρου κατασκευασμένα στην Ιταλία: σχεδιασμός, πρωτότυπα, παραγωγή, βαφή. Τα νέα κορυφαία πλαίσια Emme έχουν μελετηθεί σε συνεργασία με επαγγελματικές ομάδες ποδηλασίας, με στόχο να ικανοποιούν πλήρως τις ανάγκες των αθλητών κατά τους σκληρότερους αγώνες του κόσμου. Εφαρμόστηκαν νέες απίστευτες τεχνολογίες, τόσο για την παραγωγή των σωλήνων, βασισμένη στην αεροναυτικη, όσο και στην συναρμογή τους, που είναι εξολοκλήρου χειροποίητη. Οι ίνες άνθρακα, έχουν ένα υψηλό βαθμό ευελιξίας, ίση με 450 Giga Pascal. Ενώ η αντοχή τους φτάνει τα 4200 Mega Pascal. Η τεχνική αυτή μας επιτρέπει να αποκομίσουμε τα μέγιστα από τα υλικά, ώστε να πετύχουμε τα κατώτατα επίπεδα βάρους και τα ανώτατα επίπεδα ακαμψίας. Το πίσω ψαλίδι έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να δώσει μία μεγάλη ακαμψία στη δομή όλου του πλαισίου, ώστε να αποφεύγεται η απώλεια δύναμης κατά τις έντονες πιέσεις.

Ο λεπτός στο πίσω μέρος του σωλήνας της βάσης της σέλλας εξασφαλίζει υψηλή άνεση ακόμη και από την ελικοειδή βελγική πλέξη pavè. Νέα και καινοτόμα τα πίσω 3D νυχάκια, ενοποιημένα με το πίσω ψαλίδι ώστε να δημιουργηθεί ένα ενιαίο κομμάτι, ελαφρύτερο και πιο ανθεκτικό. Με μια αναλογία βάρους και ακαμψία από τις υψηλότερες στον κόσμο. Νέα τεχνολογία Ultra Slim κάθετων ψαλιδιών, με εμφυτύματα Τιτανίου στο ανθρακόνημα των οριζόντιων ψαλιδιών (Emme 3 Gara), για την μέγιστη ακαμψία και την εξάλειψη των κραδασμών. Tapered μέτωπο - πηρούνι για κορυφαία σταθερότητα και ακαμψία του εμπρός τριγώνου, εξ’ αιτίας του σχήματός του κοντά στην μεσαία τριβή αλλά και της τοποθέτισης σωλήνα κεφαλής με διπλή διατομή: 1-1/8" στην κορυφή και 1-1/2" στη βάση.
    
 
Η Τεχνολογία του Ράφτη στα ανθρακονήματα
Η τεχνολογία και η παράδοση των κατασκευασμένων στην Ιταλία ποδηλάτων αντικατοπτρίζεται στο νέο projectτης Bottecchia, το Emme2. Επεξεργασία που χαρακτηρίζεται από υψηλό επαγγελματισμό και χρήση των βέλτιστων υλικών και των καινοτόμων τεχνολογιών της αγοράς που εγγυάται προϊόντα υψηλής τεχνολογίας. Σε όλες τις φάσεις του σχεδιασμού, της ανάπτυξης, της παραγωγής, της δοκιμής και του φινιρίσματος διασφαλίζεται η ποιοτική ιταλική κατασκευή. Αυτό μας επιτρέπει να κάνουμε πιο αποτελεσματικό τον ποιοτικό έλεγχο και μας δίνουν παράλληλα τη δυνατότητα να ικανοποιήσουμε όλες τις εξειδικευμένες απαιτήσεις των πελατών μας σε επαγγελματικό επίπεδο.
 
Δοκιμές ακαμψίας και δύναμης στρέψης
Αυτή είναι η συνολική μέτρηση στρέψης από τον σωλήνα κεφαλής μέχρι και τα πίσω νυχάκια, που υποδεικνύει πόσο καλά μπορείς να χειριστείς ένα πλαίσιο, πόσο σε ενεργοποιεί, πόσο σταθερό είναι σε υψηλές ταχύτητες και πόσο αποδοτικό είναι στα sprint. Τα αποτέλεσματα εμφανίζουν την αναλογία μεταξύ της εφαρμοσμένης ισχύος (N) και τη στρέβλωση του πλαισίου (mm). Όσο πιο υψηλό είναι το αποτέλεσμα αυτό, τόσο πίο άκαμπτο είναι το πλαίσιο. Όσο υψηλότερος αριθμός, τόσο ανθεκτικό το πλαίσιο. Όπως μπορούμε να δούμε από τα αποτελέσματα των δοκιμών, τα πλαίσια της Bottecchia με μετρήσεις 120-125N/mm τοποθετούνται στα κορυφαία σε ακαμψία πλαίσια στον κόσμο.

Κατεβάστε την φόρμα Custom παραγγελίας από την ενότητα Download!Newsletter
Συμπληρώστε το email σας, για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Newsletter
Συμπληρώστε το email σας, για να λαμβάνετε ενημερώσεις.

Πληροφορίες Αγοράς

Επικοινωνία
Σόλωνος 25 - Θεσσαλονίκη
54644 Θεσσαλονίκη
Μακεδονία - Ελλάδα
Τηλ: +30 2310 852762
Φαξ: +30 2310 852762
Email: info@podilato.eu 
© 2010 - 2018 podilato.eu (0.099) -- Κατασκευη eshop by infocus