ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ


ΠΟΔΗΛΑΤΑ

» Αρχική » ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ » DEMA » ΠΟΔΗΛΑΤΑ

Ποδήλατα Podilato.eu - Ποδήλατα Dema - Mountain Bikes - Trekking Bikes - City Bikes - Cross Bikes - Fitness Bikes - Παιδικά... - Dema Bicycles

H εταιρία Podilato.eu, από το 2010, είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος της εταιρείας DEMA Senica a.s. για την Ελλάδα. Παρακάτω μπορείτε να δείτε ενδεικτικά κάποια από τα προϊόντα της εταιρείας και από την περιοχή download να κατεβάσετε τον κατάλογο και τις τιμές για όλα τα ποδήλατα. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.
Ταξινόμηση κατά:


 

Σε όλες τις αναγραφόμενες τιμές συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να ενημερωθείτε για παρόμοια προϊόντα που πιθανόν υπάρχουν στο κατάστημα, αλλά δεν εμφανίζονται στην ιστοσελίδα μας. Οι παραπάνω εκπτωτικές τιμές ισχύουν για αγορές μέσω internet και συνήθως δεν περιλαμβάνουν έξοδα συναρμολόγησης, τοποθέτησης κλπ. Για περισσότερες πληροφορίες ή αγορές από το κατάστημα, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας ή με τον αντιπρόσωπο της περιοχής σας. 

Ενημερωθείτε για τους τρόπους και το κόστος αποστολής.

Ενημερωθείτε για τους όρους χρήσης.


Προσοχή: Κατά την συμπλήρωση της παρακάτω \"φόρμας ενημέρωσης\" στο λευκό πλαίσιο \"ερώτημα\", μην παραλείψετε μαζί με το ερωτήμά σας να μας αναφέρετε τις παραμέτρους του προϊόντος που σας ενδιαφέρει (χρώμα, μέγεθος, μοντέλο, τύπος, κωδικός κλπ). 


Newsletter
Συμπληρώστε το email σας, για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Newsletter
Συμπληρώστε το email σας, για να λαμβάνετε ενημερώσεις.

Πληροφορίες Αγοράς

Επικοινωνία
Σόλωνος 25 - Θεσσαλονίκη
54644 Θεσσαλονίκη
Μακεδονία - Ελλάδα
Τηλ: +30 2310 852762
Φαξ: +30 2310 852762
Email: info@podilato.eu 
© 2010 - 2018 podilato.eu (0.138) -- Κατασκευη eshop by infocus