ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ


ΝΕΑ

» Αρχική » ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ » GRAZIELLA » ΝΕΑ

Ποδήλατα Podilato.eu - Ποδήλατα Graziella - Σπαστά Ποδήλατα - Foldable Bikes


 
H Νέα Graziella
 
Η Bottecchia Cicli σήμερα ξανα-λανσάρει στην αγορά την Graziella, το μοναδικό και αυθεντικό σπαστό ποδήλατο που ήρθε στην ιστορία από την δεκαετία του ´60 για να μείνει.

Το νέο μοντέλο διατηρεί την αίγλη, την γοητεία και τις αξίες της μυθικής Graziella, σε ένα νέο project κατασκευασμένο στην Ιταλία, μοναδικό και καινοτόμο.
 
Τεχνολογία και παράδοση συνθέτουν ένα νέο σχέδιο, που δημιουργήθηκε από το Studio Volpi di Varese, με σκοπό να αντικατοπτρίζει τον συμβολισμό και τον χαρακτήρα του αυθεντικού μοντέλου. Κομψά και εκλεπτυσμένα αξεσουάρ συναντούν υψηλής τεχνολογίας περιφερειακά τελευταίας γενιάς σε ένα ποδήλατο μοναδικού χαρακτήρα. Η νέα Graziella, διατηρεί το βασικό στυλ του ποδηλάτου της δεκαετίας του ´60 με μία σύγχρονη σχεδιαστική ανανέωση. Είναι διαθέσιμο σε 3 αποκλειστικούς χρωματισμούς: το λευκό Brigitte, το μπλε Salvador και το μαύρο Passione.
 
Η Graziella φιγουράρει σήμερα ως ένα εντελώς νέο και καινοτόμο προϊόν, χάρη στον μελετημένο σχεδιασμό του και στον τεχνολογικό και ταυτόχρονα fashion εξοπλισμό του.
 
Το διακριτικό εμπορικό του σήμα παραμένει αναλλοίωτο, σεβόμενο το ιστορικό μοντέλο, με το διακριτικό “G” πλαισιωμένο από το διάσημο εξάγωνο που το συναντάμε σε διάφορα σημεία του ποδηλάτου όπως στο κουδουνάκι, κάτω από τη σέλα, στις ζάντες, στον κεντρικό σύνδεσμο και φυσικά στο πλαίσιο.
 
Η Graziella επιστρέφει για ακόμη μία φορά στους δρόμους, σαν ένα σύμβολο κομψότητας και εκλεπτυσμού της ιταλικής δημιουργικότητας, προορισμένη να παραμείνει στην ιστορία των 2 τροχών. Ένα ποδήλατο σύμβολο της μόδας και της νεότητας που απευθύνεται σε όλους. Είναι το τέλειο ποδήλατο για όλη την οικογένεια, επάξιος κληρονόμος της μυθικής Graziella του ‘60.
 
Η μοναδική και αυθεντική Graziella επέστεψε.
 
 

Σχεδιασμός του Πλαισίου

Η
Graziella δεν είναι απλά το αποτέλεσμα μία ανανέωσης, αλλά η αναβίωση ενός ιταλικού μύθου από το παρελθόν. Ένα γνώριμο στυλ, με σύγχρονη κατασκευαστική εμπειρία και λεπτομέρειες στον εξοπλισμό του ώστε να έχουμε ένα εξαιρετικό προϊόν.
 
Τα διακριτικά του παρελθόντος αναμιγνύονται με την σύγχρονη τεχνολογία ώστε να συνθέσουν μία όψη vintage και ένα στυλ urban. Το νέο σχέδιο, ανατέθηκε στο Studio Volpi di Varese, μελετήθηκε και υλοποιήθηκε τμηματικά, από το πλαίσιο μέχρι τα σακίδια, προσπαθώντας να παραμείνουμε πιστοί στο αυθεντικό σχέδιο, ανακαλώντας την θηλυκή της φόρμα και αποδίδοντάς της ταυτόχρονα μία πιο δυναμική εμφάνιση με την αλλαγή τμημάτων σωληνώσεων. Σημαντικές λεπτομέρειες όπως το σύστημα του συνδέσμου για την αναδίπλωση του ποδηλάτου και της ενσωμάτωσης του φαναριού στο πλαίσιο, έχουν κάνει το project ενδιαφέρον και από τεχνικής άποψης. Ο μοντέρνος εξοπλισμός και οι λεπτομέρειες του ποδηλάτου, του δίνουν και ένα χαρακτήρα retro, όπως οι χειρολαβές του τιμονιού και η σέλλα από δέρμα ecopelle.


 
Σχεδιασμός του Εξοπλισμού

Η νέα
Graziella, με το retro και urban στυλ ταυτόχρονα, παίρνει ακόμη μεγαλύτερη αξία από το σχεδιασμό της, που δίνει ιδιαίτερη έμφαση στις γραμμές και τον χαρακτήρα της. Η πραγματοποίηση του γραφικού σχεδιασμού, από την ανανέωση του εμπορικού σήματος μέχρι τις επιλογές των διαφορετικών χρωμάτων και των λοιπών χρωματικών σχεδιασμών των περιφερειακών, έχει μελετηθεί από την εταιρεία Gusella Adv στην Padova για να καταλήξουμε σε ένα εξαιρετικό προϊόν με απαράμιλλη φινέτσα. Η τελευταία πινελιά στον fashion χαρακτήρα του ποδηλάτου, είναι τα αποκλειστικά έξτρα αξεσουάρ σε δέρμα ecopelle και σε τρεις διαφορετικές προτάσεις, ιδανικές να συμπληρώσουν και να εξατομικεύσουν τη νέα Graziella.
 
 
Είναι πάντα εδώ
 
Η μυθική Graziella, γεννημένη το 1964, είναι πάντα εδώ “c’è sempre stata” και μας ακολουθεί με το ζωηρό και ατίθασο πνεύμα της μέχρι σήμερα.
 
Η επιθυμία για διασκέδαση από τα χρόνια της οικονομικής άνθισης αντανακλάται στο fashion στυλ της και την επιθυμία για εξέλιξη που φέρνει σήμερα η νέα Graziella, ο μύθος που επιστρέφει. Γιατί πάντα θα υπάρχει επιθυμία να ποδηλατούμε ελεύθεροι “perchè c’è sempre voglia di pedalare in libertà”.
Newsletter
Συμπληρώστε το email σας, για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Newsletter
Συμπληρώστε το email σας, για να λαμβάνετε ενημερώσεις.

Πληροφορίες Αγοράς

Επικοινωνία
Σόλωνος 25 - Θεσσαλονίκη
54644 Θεσσαλονίκη
Μακεδονία - Ελλάδα
Τηλ: +30 2310 852762
Φαξ: +30 2310 852762
Email: info@podilato.eu 
© 2010 - 2018 podilato.eu (0.337) -- Κατασκευη eshop by infocus