ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ


ΒΑΣΕΙΣ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ

» Αρχική » ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ » MANTIS » ΒΑΣΕΙΣ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ

Ποδήλατα Podilato.eu - Michaello - Mantis Βάσεις Επισκευής Ποδηλάτου για Δημόσιους Χώρους - Mantis Bike Stands - Public Bicycle Repair Stations
Στην αξία των ειδών συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ

Τι είναι το σταντ Mantis;
Το σταντ MANTIS είναι βάση επισκευής ποδηλάτου για χρήση σε Δημόσιους χώρους, όπως: ποδηλατοδρόμους, πάρκα, χώρους αναψυχής, ξενοδοχεία, κέντρα πόλεων, τουριστικούς προορισμούς, μεγάλα δημόσια κτίρια και γενικά σε σημεία ποδηλατικού ενδιαφέροντος, στάθμευσης ή κυκλοφορίας. Οι βάσεις είναι εξοπλισμένες με ποιοτικά εργαλεία απαραίτητα για τη βασική επισκευή του ποδηλάτου, καθώς και με αεραντλία υψηλής πίεσης με μανόμετρο.   

Πώς χρησιμοποιείται;
Η χρήση της βάσης επισκευής Mantis είναι πολύ απλή: κρεμάμε τη σέλα του ποδηλάτου μας στην ειδική υποδοχή και με ελεύθερα χέρια, ξεκινάμε την επισκευή! Τα επιλεγμένα εργαλεία και τα μακριά συρματόσχοινα, μας παρέχουν τη δυνατότητα να επέμβουμε σε κάθε σημείο του ποδηλάτου. Αφού τελειώσουμε την επισκευή, ελέγχουμε την πίεση των ελαστικών μας και συνεχίζουμε τη διαδρομή μας!

Χαρακτηριστικά
Η βάση επισκευής MANTIS είναι σχεδιασμένη για χρήση σε ανοιχτούς Δημόσιους χώρους. Για το λόγο αυτό κατασκευάζεται από γαλβανισμένο ατσάλι και βάφεται με ηλεκτροστατική βαφή στα επιθυμητά χρώματα. Οι διαστάσεις της είναι 150x45x65cm, το συνολικό της βάρος 21,5kg και η βάση της είναι ειδικά σχεδιασμένη για τη στήριξή της με μπουλόνια στο έδαφος. Τα υψηλής ποιότητας, επώνυμα εργαλεία προφυλάσσονται στο εσωτερικό της βάσης και αναρτώνται από ενισχυμένα συρματόσχοινα κατασκευασμένα από ανοξείδωτο ατσάλι με πλαστική επένδυση. Συγκεκριμένα στη βασική έκδοση περιλαμβάνονται τα εξής εργαλεία της Unior: μεταβαλλόμενο γερμανικό κλειδί 150, πολυεργαλείο τύπου αλεν 2,5/3/4/5/6/8/10 mm, σταυροκατσάβιδο 2x100, ίσιο κατσαβίδι 5,5x100, κωνόκλειδα 13/14 και 15/17, 2 μεταλλικοί λευγέδες εξαγωγής ελαστικού και αεραντλία Sks Airworx 10.0 υψηλής πίεσης (10bar/144psi) με μανόμετρο, είναι συμβατή με όλους τους τύπους βαλβίδων και καλύπτεται με προστατευτικό περίβλημα.  

Εγγύηση – Υποστήριξη
Η βάση επισκευής MANTIS έχει εγγύηση 3 ετών στο χρώμα και την οξείδωση. Τα εργαλεία καλύπτονται από την αντίστοιχη εγγύηση των κατασκευαστών, ενώ υπάρχει διαθεσιμότητα των αποσπώμενων μερών και του εξοπλισμού για αντικατάσταση.

Εκδόσεις –
Customize

Υπάρχουν τυποποιημένες εκδόσεις βάσεων Mantis. Παρέχεται επίσης η δυνατότητα custom κατασκευής, στα χρώματα και με το λογότυπο του φορέα που πρόκειται να τις χρησιμοποιήσει. Οι διαστάσεις, οι προδιαγραφές και τα εργαλεία, μπορούν επίσης να διαμορφωθούν, σύμφωνα με τις ανάγκες χρήσης.

Ταξινόμηση κατά:


 

Σε όλες τις αναγραφόμενες τιμές συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να ενημερωθείτε για παρόμοια προϊόντα που πιθανόν υπάρχουν στο κατάστημα, αλλά δεν εμφανίζονται στην ιστοσελίδα μας. Οι παραπάνω εκπτωτικές τιμές ισχύουν για αγορές μέσω internet και συνήθως δεν περιλαμβάνουν έξοδα συναρμολόγησης, τοποθέτησης κλπ. Για περισσότερες πληροφορίες ή αγορές από το κατάστημα, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας ή με τον αντιπρόσωπο της περιοχής σας. 

Ενημερωθείτε για τους τρόπους και το κόστος αποστολής.

Ενημερωθείτε για τους όρους χρήσης.


Προσοχή: Κατά την συμπλήρωση της παρακάτω \"φόρμας ενημέρωσης\" στο λευκό πλαίσιο \"ερώτημα\", μην παραλείψετε μαζί με το ερωτήμά σας να μας αναφέρετε τις παραμέτρους του προϊόντος που σας ενδιαφέρει (χρώμα, μέγεθος, μοντέλο, τύπος, κωδικός κλπ). 


Newsletter
Συμπληρώστε το email σας, για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Newsletter
Συμπληρώστε το email σας, για να λαμβάνετε ενημερώσεις.

Πληροφορίες Αγοράς

Επικοινωνία
Σόλωνος 25 - Θεσσαλονίκη
54644 Θεσσαλονίκη
Μακεδονία - Ελλάδα
Τηλ: +30 2310 852762
Φαξ: +30 2310 852762
Email: info@podilato.eu 
© 2010 - 2018 podilato.eu (0.111) -- Κατασκευη eshop by infocus