ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ


ΠΡΟΦΙΛ

» Αρχική » ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ » MEGAMO » ΠΡΟΦΙΛ

Ποδήλατα Megamo - Megamo Bicycles - ΠοδήλατοΤα επώνυμα Ισπανικά Ποδήλατα τώρα αποκλειστικά στο δίκτυο Podilato.eu σε ασυναγώνιστες τιμές!
 

Η επώνυμη Ισπανική εταιρεία Megamo τώρα και στην Ελλάδα! Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1988 και ανήκει στον Ισπανικό κολοσσό στον χώρο κατασκευής ποδηλάτων TNT Cycles, που παράγει ποδήλατα και για λογαριασμό πολλών επώνυμων εταιρειών στην Ευρώπη. Τα ποδήλατα σχεδιάζονται και παράγονται στην Ισπανία και συγκεκριμένα στην περιοχή Vilablareix της Girona.

Οι αγωνιστικές σειρές Mtb Co-Factory Carbon και Δρόμου RC Carbon, σχεδιάζονται με οδηγό τις απαιτήσεις των αθλητών της επαγγελματικής ομάδας Megamo RC Team. Η ομάδα παίρνει μέρος σε αγώνες εντός και εκτός Ισπανίας με μεγάλες διακρίσεις Διεθνώς. Τα ποδήλατα των αγωνιστικών σειρών Megamo διατίθενται στο κοινό από την εταιρεία κατόπιν παραγγελίας (custom).

Βασικό μέλημα της Megamo είναι η αξιοπιστία των προϊόντων και του δικτύου αντιπροσώπων, ώστε να παρέχονται στους πελάτες εξειδικευμένες και εγγυημένες υπηρεσίες, after-sales service και υποστήριξη, ακόμη και απευθείας από το εργοστάσιο. Η εταιρεία Megamo, με γνώμονα τα παραπάνω, μας εμπιστεύτηκε την αποκλειστική αντιπροσώπευση των προϊόντων της για την Ελλάδα, αναγνωρίζοντας την αξιοπιστία και την εξυπηρέτηση του δικτύου Podilato.eu.

Με τη σειρά μας, ανταποδίδουμε την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν όλα αυτά τα χρόνια οι Έλληνες καταναλωτές, διαθέτοντας τα επώνυμα Ισπανικά ποδήλατα σε εξαιρετικά χαμηλές και ασυναγώνιστες τιμές. Συγκρίνετε τα ποδήλατα της εταιρίας και διαπιστώστε τη διαφορά!  


 
Podilato.euMichaello. Το 1o εξειδικευμένο κατάστημα ποιοτικών ποδηλάτων της πόλης. Δίπλα σας κάθε στιγμή!
 


Newsletter
Συμπληρώστε το email σας, για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Newsletter
Συμπληρώστε το email σας, για να λαμβάνετε ενημερώσεις.

Πληροφορίες Αγοράς

Επικοινωνία
Σόλωνος 25 - Θεσσαλονίκη
54644 Θεσσαλονίκη
Μακεδονία - Ελλάδα
Τηλ: +30 2310 852762
Φαξ: +30 2310 852762
Email: info@podilato.eu 
© 2010 - 2018 podilato.eu (0.104) -- Κατασκευη eshop by infocus