ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ
  
Νέα - Ανακοινώσεις
    Tufo Ελαστικά
    Tufo Ελαστικά
    - Τώρα & Tubeless!Ενημερώσεις:

[ Είσοδος Μέλους | Εγγραφή Μέλους ]

Προϊόντα: 1963
Χρήστες Online: 56

Αρχική » ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ » ROMET » ΠΡΟΦΙΛ
 
επιστροφή
ΠΡΟΦΙΛ
Ποδήλατα Arkus και Romet - Romet Bicycles


H Πολωνική εταιρία Arkus & Romet Group με έμβλημα τον Πήγασο, δραστηριοποιείται στον χώρο της παραγωγής ποδηλάτων και μοτοσυκλετών, προσφέροντας προϊόντα υψηλής ποιότητας και τεχνολογίας, με μοναδική φινέτσα, σε εξαιρετικές τιμές!

Η Πολωνία από τον 20 αιώνα αποτελεί μία παραδοσιακή κοιτίδα παραγωγής ποδηλάτων. Εταιρίες όπως οι Wicher (1891), Wahren (1893), Ormonde (1913) και Zawadzki (1917), ξεκίνησαν την παραγωγή ποδηλάτων με βασική αγορά τη Γερμανική. Η Πολωνική αγορά μόλις το 1946 άρχισε αν αριθμεί ένα ικανοποιητικό αριθμό ποδηλάτων (1,2 εκατομμύρια) σε σχέση με τους κατοίκους της (1ποδήλατο/23κατοίκους). Ακολούθησε ραγδαία αύξηση της μετακίνησης με ποδήλατο, οπότε δημιουργήθηκε το 1948 μία Ένωση Κατασκευαστών Ποδηλάτων από την οποία το 1971 δημιουργήθηκε η Romet. Μετα τον πρώτο χρόνο, η εταιρία αριθμούσε 450 άτομα προσωπικο και η παραγωγή έφτανε τις 220.000 ποδήλατα το χρόνο. Κορυφαίο μοντέλο υπήρξε το σπαστό Wigry 3, η νέα έκδοση του οποίου κυκλοφορεί σήμερα, με το ίδιο όνομα. Το 1976 η εταιρία εκσυγχρονίστηκε με νέες γραμμές παραγωγής, νέα μηχανήματα και εξοπλισμό ηλεκτροστατικής βαφής, με αποτέλεσμα τον Αύγουστο του 1977 να παραχθεί το εκατομμυριοστό ποδήλατο! Την επόμενη τριετία, η εταιρία κατάφερε να παράξει ακόμη 1 εκατομμύριο ποδήλατα και η εξέλιξη που ακολούθησε τα επόμενα χρόνια ήταν ραγδαία. Σήμερα η εταιρία χρησιμοποιεί τα πιο σύγχρονα και ποιοτικά υλικά και παράγει ποδήλατα κορυφαίας ποιότητας με τις υψηλότερες προδιαγραφές.

Από το 2015 η παρουσία της εταιρίας στην Ελλάδα, σε αποκλειστικότητα από το δίκτυο podilato.eu σηματοδότησε μία νέα εποχή, καθώς η ασυναγώνιστη ποιότητα έγινε πλέον πιο προσιτή, σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές. Μπορείτε εύκολα να διαπιστώσετε ότι στη σχέση ποιότητας-τιμής, η Romet παίζει χωρίς αντίπαλο!


Ποδήλατα Mtb - Ποδήλατα Trekking - Ποδήλατα Fitness - Ποδήλατα City - Ποδήλατα Cross - Ποδηλατα Δρόμου - Ποδηλατα Χρονομέτρου - Ποδηλατα Πίστας
Γυναικεία Ποδηλατα - Σπαστά Ποδήλατα - Ηλεκτρικά Ποδήλατα - Ποδήλατα Fixed - Retro - Full Suspension - All Mountain - Downhill - Bmx - Παιδικά
Ανταλλακτικά Ποδηλάτων - Αξεσουάρ και Εξοπλισμός Ποδηλάτου - Ρούχα Ποδηλασίας - Εξειδικευμένο Service Ποδηλάτων
Σύλλογοι Club Ποδηλασίας - Ποδηλατοδρομίες - Διοργανώσεις - Προγράμματα Ποδηλάτου - Ποδηλατικές ΥπηρεσίεςNewsletter

Συμπληρώστε το email σας για
να λαμβάνετε ενημερώσεις.


Πληροφορίες Αγοράς

- Πληρωμή - Αποστολή
- Όροι Χρήσης
- Εκπτώσεις
- Site map
Προϊόντα

- BOTTECCHIA
- MEGAMO
- ROMET
- DEMA
- POLOANDBIKE
- GRAZIELLA
- TUFO
- GIPIEMME
- GIESSEGI
- TKX
- SIGMA
- MANTIS
- ABUS
- AFTERSHOKZ
- CAMPAGNOLO
E-SHOP

- ΠΟΔΗΛΑΤΑ
- ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ
- ΤΡΟΧΟΙ
- ΕΛΑΣΤΙΚΑ
- ΑΞΕΣΟΥΑΡ
- ΕΝΔΥΜΑΣΙΑ
Επικοινωνία

Σόλωνος 25 - Θεσσαλονίκη
54644 Θεσσαλονίκη, Μακεδονία - Ελλάδα
Τηλ: +30 2310 852762
Φαξ: +30 2310 852762
Email: info@podilato.eu
Copyright © 2010 - 2016 podilato.eu -- Κατασκευη eshop by infocus