ΕΚΘΕΣΕΙΣ

» Αρχική » ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ » ΕΚΘΕΣΕΙΣ

Ποδήλατα Podilato.eu - Ποδηλατικές Εκθέσεις - Eurobike - Bike Expo - Eicma - Athens Bike Festival

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΚΘΕΣΕΙΣ

Από τα πρώτα μας βήματα συμμετέχουμε σε πλήθος εκθέσεων με σκοπό την ενημέρωση του ποδηλατικού κοινού για νέα είδη, τεχνολογίες και υπηρεσίες. Για το λόγο αυτό διοργανώνουμε κατά τόπους εκθέσεις και παρουσιάσεις, ή συμμετέχουμε σε οργανωμένες εμπορικές ή καθαρά ποδηλατικές εκθέσεις (π.χ. Helexpo Δ.Ε.Θ., Athens Bike Festival κλπ), ποδηλατικές αγωνιστικού ή μαζικού χαρακτήρα κλπ. 


ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΕΚΘΕΣΕΩΝ

Στο πλαίσιο της προσπάθειάς μας για την ικανοποίηση του ποδηλατικού κοινού, επισκεπτόμαστε διαρκώς τις σημαντικότερες Διεθνείς Εκθέσεις Ποδηλάτων. Ενημερωνόμαστε από πρώτο χέρι για τα νέα μοντέλα, τις νέες τεχνολογίες και τις τάσεις της αγοράς, ώστε να είμαστε σε θέση να παρέχουμε ότι πιο νέο και αξιόπιστο υπάρχει στον έλληνα ποδηλάτη. Νέες εταιρίες και νέα προϊόντα εμπλουτίζουν κάθε χρόνο την γκάμα μας.
  
Οι τακτικές επισκέψεις μας στα εργοστάσια κατασκευής των εταιριών που αντιπροσωπεύουμε στην Ελλάδα, εξασφαλίζουν την ενημέρωσή μας όσον αφορά την τεχνογνωσία μας, το παρεχόμενο σέρβις, τον έλεγχο της ποιότητας κατασκευής και της αξιοπιστίας των ειδών που προσφέρουμε στο ποδηλατικό μας κοινό.


Newsletter
Συμπληρώστε το email σας, για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Newsletter
Συμπληρώστε το email σας, για να λαμβάνετε ενημερώσεις.

Πληροφορίες Αγοράς

Επικοινωνία
Σόλωνος 25 - Θεσσαλονίκη
54644 Θεσσαλονίκη
Μακεδονία - Ελλάδα
Τηλ: +30 2310 852762
Φαξ: +30 2310 852762
Email: info@podilato.eu 
© 2010 - 2018 podilato.eu (0.094) -- Κατασκευη eshop by infocus