ΕΜΠΟΡΙΟ

» Αρχική » ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ » ΕΜΠΟΡΙΟ

Ποδήλατα Podilato.eu - Τα πιο Ποιοτικά και Οικονομικά Ποδήλατα και Ανταλλακτικά Ποδηλάτων της Αγοράς

 
Η εταιρεία ποδηλάτων PODILATO.EU προσφέρει προϊόντα που μπορούν να ικανοποιήσουν τον απλό φίλο του ποδηλάτου αλλά και τον πιο απαιτητικό επαγγελματία. Για τον λόγο αυτό επιλέγουμε, εισάγουμε και εμπορευόμαστε μία μεγάλη ποικιλία ποδηλάτων, ανταλλακτικών, αξεσουάρ και ενδυμάτων, μετά από μεγάλη έρευνα και με αυστηρά κριτήρια.
 
Εισάγουμε αποκλειστικά επώνυμα ευρωπαϊκά προϊόντα που πληρούν τις προδιαγραφές ασφαλείας, είναι ποιοτικά και αξιόπιστα, ενώ παράλληλα προσφέρονται σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές.
 
Μεταξύ άλλων εισάγουμε και διαθέτουμε αποκλειστικά, σε χονδρική και λιανική πώληση, μέσα από ένα δίκτυο καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα, τα επώνυμα ιταλικά ποδήλατα Bottecchia, τα δημοφιλή ισπανικά ποδήλατα Megamo, τα ποιοτικά και οικονομικά Πολωνικά ποδήλατα Arkus και Romet τα οικονομικά σλοβάκικα ποδήλατα Dema, τα εκλεπτισμένα ιταλικά σπαστά Graziella, τα κορυφαία τσέχικα ελαστικά Tufo, τους ιταλικούς τροχούς και τα εξαρτήματα Gipiemme, τα επίσης ιταλικά ενδύματα ποδηλασίας Giessegi, τα Ισπανικά Fixed Gear ποδήλατα και ανταλλακτικά Polo&bike, τα ποιοτικά ανταλλακτικά και αξεσουάρ Extend και Tkx, τα Γερμανικά κοντέρ, παλμογράφους και αξεσουάρ Sigma, κοινόχρηστες βάσεις επισκευής Mantis κλπ.
 
Σε μας επίσης μπορείτε να βρείτε και πλήθος άλλων επώνυμων εταιρειών ποδηλάτων και ανταλλακτικών στις καλύτερες τιμές της αγοράς, όπως: Shimano, Campagnolo, Sram, Miche, Sunrace, Microshift, Ritchey, Fulcrum, RockShox, Fox, Rst, Suntour, Deda Elementi, Roto, Beto, Topeak, Energy κλπ.
 
 
Από μία απλή βίδα έως ένα κορυφαίο επαγγελματικό ποδήλατο, στις καλύτερες τιμές της αγοράς! 


Newsletter
Συμπληρώστε το email σας, για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Newsletter
Συμπληρώστε το email σας, για να λαμβάνετε ενημερώσεις.

Πληροφορίες Αγοράς

Επικοινωνία
Σόλωνος 25 - Θεσσαλονίκη
54644 Θεσσαλονίκη
Μακεδονία - Ελλάδα
Τηλ: +30 2310 852762
Φαξ: +30 2310 852762
Email: info@podilato.eu 
© 2010 - 2018 podilato.eu (0.081) -- Κατασκευη eshop by infocus