ΔΑΣΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

» Αρχική » ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ » ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ » ΔΑΣΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Ποδηλατα Podilato.eu - Δασικοί Ποδηλατόδρομοι - Πρόγραμμα Ορεινής Ποδηλασίας - Εκδρομών και Εποπτίας Δασών


 
«Δασικοί Ποδηλατόδρομοι» : Πνοή για τον άνθρωπο, πνοή για τη φύση!
 
 
 
 
 
Σκοπός του Προγράμματος είναι αφενός η προώθηση της χρήσης του ποδηλάτου στο δάσος ως μέσο άσκησης και ψυχαγωγίας σε χώρο ασφαλή και υγιεινό και αφετέρου η έμμεση εθελοντική δασική προστασία μέσα από την αύξηση της κυκλοφορίας φίλων του δάσους μέσα σ´ αυτό.
 
 
 
 
 
Ποδηλατώ στο Δάσος γιατί…
- Το δάσος είναι ο ασφαλέστερος χώρος για ποδηλασία και άθληση, απαλλαγμένος από τα αυτοκίνητα και τους κινδύνους της πόλης.
- Το δάσος είναι ο υγιεινότερος χώρος για ποδηλασία και άθληση, απαλλαγμένος από το νέφος, την μόλυνση και την δυσφορία της πόλης.
- Το δάσος είναι ο πιο αντιπροσωπευτικός τόπος επαφής του άνθρωπου με την φύση και βοηθά στην ψυχαγωγία, την αναψυχή και την ηρεμία του.
- Το δάσος προσφέρει ποικιλία διαδρομών που δεν κουράζουν και κεντρίζουν το ενδιαφέρον του ποδηλάτη.
 
 
 
 
- Το δάσος είναι πηγή ζωής για τον άνθρωπο.
 
- Ο άνθρωπος εκδηλώνει το σεβασμό του στο δάσος.
- Ο άνθρωπος προστατεύει το δάσος με την κυκλοφορία του σ’ αυτό (συνειδητά ή μη), αφού ουσιαστικά αποτρέπει παράνομες ενέργειες εναντίον της φύσης, ρήψη σκουπιδιών και μπαζών, υλοτόμηση, παράνομο κυνήγι, ύποπτες συνδιαλλαγές και γενικά οτιδήποτε παράνομο γίνεται σήμερα στα έρημα άλση και δάση μας. 
- Ο άνθρωπος προσφέρει με την έμμεση εποπτεία του στο δάσος την καλύτερη πυροπροστασία. Βοηθούμε στη λύση του προβλήματος των πυρκαγιών πριν την εμφάνισή του (με πρόληψη) και όχι μετά, που θα είναι αργά (με κατάσβεση).   
- Ο άνθρωπος μπορεί να δώσει ζωή στο δάσος. 
 
 

 
 
 
Το πρόγραμμα υλοποιείται με την πραγματοποίηση εκδηλώσεων μαζικής κυκλοφορίας και άσκησης με ποδήλατο στο δάσος σε τακτά χρονικά διαστήματα. Γίνεται συστηματική ενημέρωση του κοινού με διανομή σχετικών εντύπων και προβολή του προγράμματος από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.
Πληροφορίες: info@podilato.eu


Newsletter
Συμπληρώστε το email σας, για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Newsletter
Συμπληρώστε το email σας, για να λαμβάνετε ενημερώσεις.

Πληροφορίες Αγοράς

Επικοινωνία
Σόλωνος 25 - Θεσσαλονίκη
54644 Θεσσαλονίκη
Μακεδονία - Ελλάδα
Τηλ: +30 2310 852762
Φαξ: +30 2310 852762
Email: info@podilato.eu 
© 2010 - 2018 podilato.eu (0.113) -- Κατασκευη eshop by infocus