ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ

» Αρχική » ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ » ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ » ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ

Ποδηλατα Podilato.eu - Ποδηλατικές Κατασκηνώσεις - Camp Ποδηλασίας

Τα μέλη του Club Podilato.eu συμμετέχουν σε Κατασκηνώσεις που οργανώνει το ίδιο το club ή άλλοι ποδηλατικοί φορείς. Ιδιαίτερη ήταν η συμμετοχή των μελών στις κατασκηνώσεις που διοργάνωσε ο Π.Ο. Άγιος Μνάσων.

 
Οι μικροί αθλητές του Podilato.eu Club για πρώτη φορά είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν στην τετραήμερη Ποδηλατική Κατασκήνωση που διοργανώνεται κάθε χρόνο, λίγο πριν από το Πάσχα, στην Αγία Νάπα της Κύπρου.
 
 
Την κατασκήνωση διοργάνωσε ο Ποδηλατικός Όμιλος «Άγιος Μνάσων» με την αμέριστη συμπαράσταση της Ιεράς Μητρόπολης Ταμασσού και Ορεινής, στις εγκαταστάσεις των κατασκηνώσεων, στην Αγία Νάπα της Κύπρου.
 
 
Οι αθλητές του Συλλόγου κλήθηκαν και φιλοξενήθηκαν στις κατασκηνώσεις, όπου μαζί με 50 ακόμη κύπριους ποδηλάτες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για θέματα χρήσης του ποδηλάτου, οδικής ασφάλειας και επισκευών ποδηλάτου, να παίξουν μεταξύ τους, να καλλιεργήσουν ομαδικό πνεύμα, κοινωνικότητα, υπευθυνότητα, να συμμετέχουν σε αθλητικές δραστηριότητες, να προπονηθούν με ποδήλατο και να συμμετέχουν σε αγώνες ποδηλασίας, να επισκεφτούν μουσεία, ιστορικά μνημεία και αξιοθέατα της Κύπρου και να γνωρίσουν την Ιστορία και τον Πολιτισμό της πολύπαθης Κύπρου.
 
 
Όλα τα μέλη του Podilato.eu Club εκφράζουν τις θερμότερες ευχαριστίες τους, στην Ιερά Μητρόπολη Ταμασσού και Ορεινής, η οποία κάλυψε όλα τα έξοδα μετακίνησης, διαμονής και διατροφής της αποστολής, αλλά και στους βασικούς συντελεστές της κατασκήνωσης κ.κ. Χαράλαμπο Γεωργάκη, Χρόνη Κυριάκου και Ανδρέα Παπά, οι οποίοι έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για να ευχαριστήσουν σε όλα τα επίπεδα τα μέλη της αποστολής! Φίλοι μας, η φιλοξενία σας ήταν υποδειγματική και η κατασκήνωση που διοργανώνετε εξαιρετική και ασυναγώνιστη για τα Ελληνικά και Κυπριακά δεδομένα. Συγχαρητήρια!
 
 
Χρήσιμοι Σύνδεσμοι:
 
Κατάστημα Ποδηλάτων «Ποδηλάτες»
Υπεύθυνος: Χρόνης Κυριάκου Λεωνίδου 19α
2236 Λατσια, Λευκωσία, Κύπρος
+357 22489848
+357 99362763
podilates@cytanet.com.cy
 

 
Ποδηλατικές Κατασκηνώσεις «By Sports Organizers»
 Υπεύθυνος: Ανδρέας Παπάς
 +357 99-216316 


Ποδηλατικός Όμιλος «Άγιος Μνάσων»
Ιερά Μητρόπολη Ταμασσού και Ορεινής
+357 99-610144
 
 
 


Newsletter
Συμπληρώστε το email σας, για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Newsletter
Συμπληρώστε το email σας, για να λαμβάνετε ενημερώσεις.

Πληροφορίες Αγοράς

Επικοινωνία
Σόλωνος 25 - Θεσσαλονίκη
54644 Θεσσαλονίκη
Μακεδονία - Ελλάδα
Τηλ: +30 2310 852762
Φαξ: +30 2310 852762
Email: info@podilato.eu 
© 2010 - 2018 podilato.eu (0.130) -- Κατασκευη eshop by infocus