ΘΕΩΡΗΤΙΚΟ ΜΕΡΟΣ

» Αρχική » ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ » ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ » ΠΟΔΗΛΑΤΩ'...ΖΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ » ΘΕΩΡΗΤΙΚΟ ΜΕΡΟΣ

Ποδηλατα Podilato.eu - Ποδηλατώ - Χρήση, Πλεονεκτήματα, Προώθωση της Μετακίνησης με Ποδήλατο


 
Στις θεματικές ενότητες του θεωρητικού μέρους του προγράμματος παρουσιάζονται και εξετάζονται διεξοδικά:
 
 
 
Α’  θεματική ενότητα
Συχνοί προβληματισμοί που κρατούν μικρούς και μεγάλους μακριά από το ποδήλατο, απαντήσεις και χρήσιμες συμβουλές ώστε η χρήση του να γίνει ασφαλής, ξεκούραστη και ευχάριστη για όλους, σε όλες τις συνθήκες.
 
 
Β’  θεματική ενότητα
Πλεονεκτήματα της χρήσης του ποδηλάτου έναντι των λοιπών μέσων μετακίνησης και οφέλη για τον άνθρωπο, το περιβάλλον και το κοινωνικό σύνολο.
 
 
Γ’  θεματική ενότητα
Μέσα, κίνητρα και δράσεις που συμβάλλουν στην διάδοση του ποδηλάτου και διευκολύνουν την χρήση του καθώς και εναλλακτικές μορφές χρήσης του.
 
 
 
 
 
Α’  θεματική ενότητα
 
Η βασικότερη αιτία που μικροί και μεγάλοι δεν χρησιμοποιούν το ποδήλατο για τις μετακινήσεις τους είναι ότι αποθαρρύνονται από ένα πλήθος αναπάντητων προβληματισμών γύρω από την χρήση του.
 
Παρακάτω έχουμε την δυνατότητα να δούμε ποίοι είναι οι σημαντικότεροι προβληματισμοί γύρω από το ποδήλατο, να απαντήσουμε σ’ αυτούς εξετάζοντας τις χιλιάδες χρήσιμες συμβουλές του προγράμματος και τελικά να συμπεράνουμε αν ο καθένας από αυτούς είναι μία πραγματικότητα ή είναι ένας μύθος που βασίζεται σε αβίαστα συμπεράσματα, σε ελλιπή εμπειρία και σε άγνοια των δυνατοτήτων του ποδηλάτου.
 
 

Β’  θεματική ενότητα
 
 
Μία δεύτερη σημαντική αιτία που το ποδήλατο δεν χρησιμοποιείται ως μέσο μετακίνησης, είναι ότι τα πλεονεκτήματα και τα οφέλη που αυτό προσφέρει είναι άγνωστα στο ευρύ κοινό και δεν προβάλλονται. 
 
Παρακάτω έχουμε την δυνατότητα να δούμε αναλυτικά τα πλεονεκτήματα του ποδηλάτου έναντι των λοιπών μέσων μετακίνησης και τα οφέλη που αποκομίζουμε εμείς ως χρήστες του, το περιβάλλον και η κοινωνία.
 
 
 
Πλεονεκτήματα και Οφέλη του ποδηλάτου
 
 
Γ’  θεματική ενότητα
 
Τέλος σημαντική αιτία που το ποδήλατο δεν χρησιμοποιείται για τις μετακινήσεις στην πόλη είναι ότι δεν υπάρχει αξιόλογο ενδιαφέρον από την πολιτεία για την ενθάρρυνση της χρήσης του με ενημέρωση, κίνητρα, δράσεις και υλοποιήσεις.

Παρακάτω έχουμε την δυνατότητα να δούμε αναλυτικά με ποια μέσα και κίνητρα μπορεί να διαδοθεί το ποδήλατο, με ποιες δράσεις μπορεί να διευκολυνθεί η χρήση του και τέλος να γνωρίσουμε τις εναλλακτικές μορφές χρήσης του
 
 Newsletter
Συμπληρώστε το email σας, για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Newsletter
Συμπληρώστε το email σας, για να λαμβάνετε ενημερώσεις.

Πληροφορίες Αγοράς

Επικοινωνία
Σόλωνος 25 - Θεσσαλονίκη
54644 Θεσσαλονίκη
Μακεδονία - Ελλάδα
Τηλ: +30 2310 852762
Φαξ: +30 2310 852762
Email: info@podilato.eu 
© 2010 - 2018 podilato.eu (0.102) -- Κατασκευη eshop by infocus