ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
  
Νέα - Ανακοινώσεις
    Tufo Ελαστικά
    Tufo Ελαστικά
    - Τώρα & Tubeless!Ενημερώσεις:

[ Είσοδος Μέλους | Εγγραφή Μέλους ]

Προϊόντα: 2108
Χρήστες Online: 81

Αρχική » ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ » ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ » ΠΟΔΗΛΑΤΩ'...ΖΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ » ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΜΕΡΟΣ
 
επιστροφή
ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΜΕΡΟΣ
Ποδηλατα Podilato.eu - Ποδηλατώ - Δραστηριότητες με Ποδήλατο - Ακαδημίες Ποδηλασίας - Εκδρομές με Ποδήλατο


 
 
Το πρακτικό μέρος του προγράμματος "Ποδηλατώ... ζω καλύτερα" δίνει την δυνατότητα σε όλους να συμμετέχουν σε Προγράμματα και Δραστηριότητες με ποδήλατο.

Οι δραστηριότητες για όλους οργανώνονται από ποδηλατικούς συλλόγους της πόλης (Π.Εκ.Ο.«Θεσσαλονίκη» & Π.Α.Ο.«Μακεδονία»), υλοποιούνται από εξειδικευμένο προσωπικό που έχει άριστη γνώση του αντικειμένου, σε ασφαλείς χώρους, απαλλαγμένους από αυτοκίνητα με στόχο τη σωστή, ασφαλή και ξεκούραστη χρήση του ποδηλάτου σε όλες τις συνθήκες: από μία απλή βόλτα ή εκδρομή με ποδήλατο μέχρι τον πρωταθλητισμό.
 
«Ποδηλατώ…στη Πόλη»
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τις παρακάτω δραστηριότητες με ποδήλατο: ολοκληρωμένη θεωρητική και πρακτική εξάσκηση για ασφαλή οδήγηση μέσα στην πόλη, ενημέρωση και χρήση των απαραίτητων μέτρων προστασίας, εφαρμογή του κώδικα οδικής κυκλοφορίας και κυκλοφοριακή αγωγή. Τα προγράμματα διαρκούν 1 ώρα & 30 λεπτά και υλοποιούνται κάθε Σάββατο στις 14:00 πάνω από το Καυταντζόγλειο Στάδιο στην περιοχή του άλσους Αγίου Παύλου, κατόπιν συνεννόησης. Απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 8 – 17 ετών (Το πρόγραμμα δεν λειτουργεί τις περιόδους που τα Σχολεία δεν λειτουργούν).
 

«Ποδηλατώ…με Ασφάλεια»
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τις παρακάτω δραστηριότητες με ποδήλατο: ενημέρωση σε θέματα ασφάλειας, άμιλλας και σεβασμού και πρακτική εξάσκηση με ασκήσεις ισορροπίας, τεχνικής και δεξιοτεχνίας. Τα προγράμματα διαρκούν 1 ώρα & 30 λεπτά και υλοποιούνται κάθε Σάββατο στις 14:00 πάνω από το Καυταντζόγλειο Στάδιο στην περιοχή του Θεάτρου Γης, κατόπιν συνεννόησης. Απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 8 – 17 ετών (Το πρόγραμμα δεν λειτουργεί τις περιόδους που τα Σχολεία δεν λειτουργούν).
 

«Ποδηλατώ…στη Φύση»
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τις παρακάτω δραστηριότητες με ποδήλατο: εκδρομές, περιηγήσεις και εξορμήσεις στη φύση μέσα από επιλεγμένους δασικούς δρόμους και μονοπάτια με δέντρα, πεσμένα φύλλα, νεροφαγώματα, γεφυράκια, ρυάκια και λίμνες. Οι εναλλαγές των εποχών, των τοπίων και των χρωμάτων σε συνδυασμό με την καλή παρέα και την περιπέτεια ξυπνούν τις αισθήσεις και ανεβάζουν την αδρεναλίνη. Τα προγράμματα πραγματοποιούνται κατόπιν συνεννόησης, κάθε Κυριακή στις 11:00 σε περιοχές κοντά στην πόλη και σε άλλες περιοχές της χώρας. Απευθύνεται σε ενηλίκους (Για την συμμετοχή στο πρόγραμμα απαιτείται η αποστολή του e-mail σας, προκειμένου να ενημερωθείτε σχετικά). 
 

«Ποδηλατώ…με Ταχύτητα»
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τις παρακάτω δραστηριότητες: ποδηλασία για αρχαρίους, ακαδημία ποδηλασίας και επιλογή ταλέντων, άσκηση με ποδήλατο και αγωνιστική ποδηλασία (δρόμου, πίστας και ορεινή). Τα προγράμματα λειτουργούν όλες τις ημέρες της εβδομάδας εκτός Δευτέρας κατόπιν συνεννόησης και διαρκούν από 1 έως 4 ώρες ανάλογα με το επίπεδο και την ηλικιακή κατηγορία. Απευθύνεται σε άτομα ηλικίας 8-30 ετών (Για την συμμετοχή στο πρόγραμμα απαιτείται η αποστολή του e-mail σας, προκειμένου να ενημερωθείτε σχετικά). 
 
 
Γνωρίστε & συμμετέχετε στα οργανωμένα προγράμματα δραστηριοτήτων μετακίνησης, αναψυχής, άσκησης και αθλητισμού με ποδήλατο για όλους!

Προσοχή: Το πρακτικό μέρος του προγράμματος έχει ανασταλεί προσωρινά. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.


Ποδήλατα Mtb - Ποδήλατα Trekking - Ποδήλατα Fitness - Ποδήλατα City - Ποδήλατα Cross - Ποδηλατα Δρόμου - Ποδηλατα Χρονομέτρου - Ποδηλατα Πίστας
Γυναικεία Ποδηλατα - Σπαστά Ποδήλατα - Ηλεκτρικά Ποδήλατα - Ποδήλατα Fixed - Retro - Full Suspension - All Mountain - Downhill - Bmx - Παιδικά
Ανταλλακτικά Ποδηλάτων - Αξεσουάρ και Εξοπλισμός Ποδηλάτου - Ρούχα Ποδηλασίας - Εξειδικευμένο Service Ποδηλάτων
Σύλλογοι Club Ποδηλασίας - Ποδηλατοδρομίες - Διοργανώσεις - Προγράμματα Ποδηλάτου - Ποδηλατικές ΥπηρεσίεςNewsletter

Συμπληρώστε το email σας για
να λαμβάνετε ενημερώσεις.


Πληροφορίες Αγοράς

- Πληρωμή - Αποστολή
- Όροι Χρήσης
- Εκπτώσεις
- Site map
Προϊόντα

- BOTTECCHIA
- MEGAMO
- ROMET
- DEMA
- POLOANDBIKE
- GRAZIELLA
- TUFO
- GIPIEMME
- GIESSEGI
- TKX
- SIGMA
- MANTIS
- ABUS
- CAMPAGNOLO
- CONTINENTAL
E-SHOP

- ΠΟΔΗΛΑΤΑ
- ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ
- ΤΡΟΧΟΙ
- ΕΛΑΣΤΙΚΑ
- ΑΞΕΣΟΥΑΡ
- ΕΝΔΥΜΑΣΙΑ
Επικοινωνία

Σόλωνος 25 - Θεσσαλονίκη
54644 Θεσσαλονίκη, Μακεδονία - Ελλάδα
Τηλ: +30 2310 852762
Φαξ: +30 2310 852762
Email: info@podilato.eu
Copyright © 2010 - 2016 podilato.eu -- Κατασκευη eshop by infocus