ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

» Αρχική » ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ » ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ » ΠΟΔΗΛΑΤΩ'...ΖΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ » ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Ποδηλατα Podilato.eu - Ποδηλατώ - Συμμετοχή σε Δραστηριότητες με Ποδήλατο


 
 
Συμμετοχή στο Θεωρητικό και Πρακτικό μέρος του Προγράμματος
 
Το θεωρητικό μέρος του προγράμματος υλοποιείται δωρεάν σε όλα τα Σχολεία της Μακεδονίας και όλοι οι μαθητές έχουν δικαίωμα συμμετοχής σε αυτό.
 
Πρώτη η Διεύθυνση Εκπαίδευσης του Δήμου Θεσσαλονίκης εφάρμοσε πιλοτικά από το 2007 το πρόγραμμα σε όλα τα Σχολεία του Δήμου Θεσσαλονίκης και επιπλέον ενημέρωσε τους μαθητές προβάλλοντας σχετική παρουσίαση στα Σχολεία. Αμέσως μετά, με την υποστήριξη του Κέντρου Πολιτισμού της Νομαρχίας Θεσσαλονίκης το πρόγραμμα επεκτάθηκε σε όλα τα Σχολεία του Νομού Θεσσαλονίκης. Με προσπάθειες του Ποδηλατικού Εκδρομικού Ομίλου «Θεσσαλονίκη» και με την υποστήριξη του χορηγού club www.podilato.eu, η ενημέρωση πραγματοποιείται, κατόπιν συνεννόησης σε όλα τα Σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας, τις Σχολές Τριτοβάθμιας και τους φορείς Τοπικής Αυτοδιοίκησης όλης της Μακεδονίας.
 
 
Το πρακτικό μέρος του προγράμματος υλοποιείται δωρεάν από ποδηλατικούς συλλόγους της πόλης και όλοι οι μαθητές έχουν δικαίωμα συμμετοχής σε αυτό, είτε έχουν παρακολουθήσει το θεωρητικό μέρος είτε όχι.
 
Οι μαθητές έχουν δικαίωμα συμμετοχής σε δύο από τις δραστηριότητες με ποδήλατο, οι οποίες πραγματοποιούνται στην άνω πύλη του Καυταντζογλείου Σταδίου (τέρμα λεωφορείων 40 Εκκλησιών & Ευαγγελίστριας, βλ. οδικό χάρτη παρακάτω), με μοναδική υποχρέωση τη χρήση κράνους.
 
Όσοι επιθυμούν μπορούν να συμμετέχουν σε περισσότερες δραστηριότητες, εφόσον εγγραφούν σε έναν από τους Συλλόγους που υλοποιούν το πρόγραμμα (Πο.Εκ.Ο.Θεσσαλονίκη ή Π.Α.Ο.Μακεδονία) και εφόσον προσκομίσουν όλα τα απαραίτητα ιατρικά & λοιπά έγγραφα, για την ασφάλειά τους.
 
 
 
Για τη συμμετοχή σας ή για περισσότερες πληροφορίες γύρω από το πρόγραμμα «ποδηλατώ», μπορείτε να καταθέσετε τα αιτήματά σας, μαζί με τα πλήρη στοιχεία σας, με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο info@podilato.eu
Newsletter
Συμπληρώστε το email σας, για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Newsletter
Συμπληρώστε το email σας, για να λαμβάνετε ενημερώσεις.

Πληροφορίες Αγοράς

Επικοινωνία
Σόλωνος 25 - Θεσσαλονίκη
54644 Θεσσαλονίκη
Μακεδονία - Ελλάδα
Τηλ: +30 2310 852762
Φαξ: +30 2310 852762
Email: info@podilato.eu 
© 2010 - 2018 podilato.eu (1.112) -- Κατασκευη eshop by infocus