ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
  
Νέα - Ανακοινώσεις
    Tufo Ελαστικά
    Tufo Ελαστικά
    - Τώρα & Tubeless!Ενημερώσεις:

[ Είσοδος Μέλους | Εγγραφή Μέλους ]

Προϊόντα: 2084
Χρήστες Online: 25

Αρχική » ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ » ΣΥΛΛΟΓΟΙ » Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ
 
επιστροφή
Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ
Ποδηλατα Podilato.eu - Συλλογοι Ποδηλασιας - Ποδηλατικα Σωματεια - Αγωνιστικη Ποδηλασια - Ποδηλατικες Δραστηριοτητες - Υποστηριξη


 
Ο Γυμναστικός Σύλλογος «Ηρακλής» επανίδρυσε τμήμα ποδηλασίας το 1972 μετά από πρωτοβουλία του Κάσπαρη Μιχάλη που αγωνιζόταν στον Π.Ο. Βέλος, με τη συμπαράσταση του τότε προέδρου κ. Κωνσταντίνου Κοσμόπουλου.

Ο Κάσπαρης Μιχάλης ήταν και ο πρώτος προπονητής του νέου Τμήματος από το 1972 έως το 1980. Η χρυσή εποχή του Τμήματος ήταν αναμφίβολα η τριετία 1976-1978 καθώς οι 4 από τις 5 πρώτες θέσεις των πανελληνίων πρωταθλημάτων καταλαμβανόταν από τους αθλητές του Ηρακλή Στέλιο Γιολτζικνό, Αθανάσιο Ζιώγα, Γεώργιο Αγιόλ, Γεώργιο Ανδριανόπουλο, Δημήτρη Κουσίδη. Αμέσως μετά ακολουθεί η άξια φουρνιά με τους αθλητές Νίκο Μπαρμπαρούση (6 συνεχόμενες χρονιές Πρωταθλητής Β.Ελλάδος και πολλές διεθνείς διακρίσεις στις 37 διεθνείς του συμμετοχές), Κομνηνό Μουτσόπουλο, Λάζαρο Αγγελή, Γιώργο Τσολάκη και Προκόπη Τσίτσιο.

Προπονητής στο σύλλογο την πενταετία 1983-1987 ανέλαβε ο Νίκος Μπαρμπαρούσης, με πολλές επιτυχίες σε τοπικά πρωταθλήματα των αθλητών: Φαέθων Αγνιάδη, Δημήτρη Παρίτση και Ανδρέα Μαρκάκη. Το διάστημα 1987-1992 αναλαμβάνει προπονητής ο Νίκος Πασχαλίδης με αξιόλογες επιτυχίες και την κατάκτηση του τοπικού πρωταθλήματος το 1988. Ο διεθνής αθλητής Τάσος Παναγιωτίδης μεταγράφεται το 1992 από το Δαίδαλο Δράμας στο σύλλογο και την πενταετία 1992-1997 κατακτά ως αθλητής όλα τα τοπικά πρωταθλήματα δρόμου αντοχής και ατομικής χρονομέτρησης, ενώ εκτελεί παράλληλα χρέη προπονητή με σημαντικότατες επιτυχίες σε πανελλήνιο και τοπικό επίπεδο με τους αθλητές: Βάιο Λιάκο, Θόδωρο Ζουλίδη, Τάσο Γκουντή  και Γιάννη Φωτίου. Το 1998 λόγω οικονομικών δυσχερειών το Τμήμα κλείνει έως το 2001.
 
Η ανασύσταση έρχεται το Δεκέμβριο του 2001 μετά από τις προσπάθειες του Δ.Σ. και κυρίως του Εφόρου του Τμήματος κ. Μάκη Ζουλίδη ο οποίος αποτέλεσε την ψυχή του Τμήματος. Προπονητής ανέλαβε ο Κάσπαρης Παναγιώτης. Ο σύλλογος ενισχύεται το 2003 με σημαντικές μεταγραφές (Κωνσταντινίδης Κωνσταντίνος, Παραστατίδης Θεόδωρος, Παρασκευάς Γεώργιος) σημειώνοντας πολύ σημαντικές επιτυχίες σε εθνικό και διεθνές επίπεδο.

Μέχρι το τέλος του 2009
το τμήμα δραστηριοποιείται με σημαντικές διακρίσεις στην ποδηλασία δρόμου, την ορεινή ποδηλασία και την ποδηλασία πίστας για όλες τις ηλικιακές κατηγορίες (8 ετών και άνω). Προπονητής του τμήματος είναι ο Κάσπαρης Παναγιώτης. Έφορος του τμήματος είναι ο Ζουλίδης Βαλσαμάκης, μέλος του Δ.Σ. της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας, Αντιπρόεδρος της Ένωσης Ποδηλατικών Σωματείων Μακεδονίας-Θράκης, παράγοντας και ιδρυτικό μέλος άλλων ποδηλατικών Συλλόγων (Π.Ο. «Τοξότης», Π.Α.Ο. «Μακεδονία» κ.λ.π.).
Το χρονικό διάστημα 2002-2009 ο Γ.Σ. Ηρακλής υποστηρίχθηκε σημαντικά από το www.podilato.eu. Συνολικά εκδόθηκαν την τελευταία 8ετία 40 δελτία αθλητών. Το τμήμα διέκοψε προσωρινά την λειτουργία του για την αγωνιστική περίοδο 2010, οπότε οι αθλητές του απορροφήθηκαν από το Podilato.eu Club.
  
 
  


Ποδήλατα Mtb - Ποδήλατα Trekking - Ποδήλατα Fitness - Ποδήλατα City - Ποδήλατα Cross - Ποδηλατα Δρόμου - Ποδηλατα Χρονομέτρου - Ποδηλατα Πίστας
Γυναικεία Ποδηλατα - Σπαστά Ποδήλατα - Ηλεκτρικά Ποδήλατα - Ποδήλατα Fixed - Retro - Full Suspension - All Mountain - Downhill - Bmx - Παιδικά
Ανταλλακτικά Ποδηλάτων - Αξεσουάρ και Εξοπλισμός Ποδηλάτου - Ρούχα Ποδηλασίας - Εξειδικευμένο Service Ποδηλάτων
Σύλλογοι Club Ποδηλασίας - Ποδηλατοδρομίες - Διοργανώσεις - Προγράμματα Ποδηλάτου - Ποδηλατικές ΥπηρεσίεςNewsletter

Συμπληρώστε το email σας για
να λαμβάνετε ενημερώσεις.


Πληροφορίες Αγοράς

- Πληρωμή - Αποστολή
- Όροι Χρήσης
- Εκπτώσεις
- Site map
Προϊόντα

- BOTTECCHIA
- MEGAMO
- ROMET
- DEMA
- POLOANDBIKE
- GRAZIELLA
- TUFO
- GIPIEMME
- GIESSEGI
- TKX
- SIGMA
- MANTIS
- ABUS
- CAMPAGNOLO
- CONTINENTAL
E-SHOP

- ΠΟΔΗΛΑΤΑ
- ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ
- ΤΡΟΧΟΙ
- ΕΛΑΣΤΙΚΑ
- ΑΞΕΣΟΥΑΡ
- ΕΝΔΥΜΑΣΙΑ
Επικοινωνία

Σόλωνος 25 - Θεσσαλονίκη
54644 Θεσσαλονίκη, Μακεδονία - Ελλάδα
Τηλ: +30 2310 852762
Φαξ: +30 2310 852762
Email: info@podilato.eu
Copyright © 2010 - 2016 podilato.eu -- Κατασκευη eshop by infocus