ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

» Αρχική » ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ » ΣΥΛΛΟΓΟΙ » ΠΟ.ΕΚ.Ο. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ » ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Ποδήλατα Podilato.eu - Δραστηριότητες με Ποδήλατο - Αγώνες Ποδηλασίας - Ακαδημίες - Εκδρομές με Ποδήλατο


 
 
Παρακάτω μπορείτε να ενημερωθείτε για τις δραστηριότητες, τα προγράμματα και τα τμήματα που λειτουργούν στο Podilato.eu Club (πρ. Ποδηλατικό Εκδρομικό Όμιλο «Θεσσαλονίκη»). 


Ο Ποδηλατικός Εκδρομικός Όμιλος «Θεσσαλονίκη» δραστηριοποιήθηκε στο χώρο της αγωνιστικής ποδηλασίας σε όλες τις μορφές: ποδηλασία δρόμου, ποδηλασία πίστας και ορεινή ποδηλασίας και σε όλες τις κατηγορίες αθλητών (ανδρών και γυναικών ηλικίας 8 ετών και άνω) με σημαντικές επιτυχίες σε Πανελλήνιο επίπεδο. Υπήρξε μέλος της Ένωσης Ποδηλατικών Σωματείων Μακεδονίας Θράκης και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας με επταμελές Διοικητικό Συμβούλιο, προπονητές, βοηθούς προπονητή και πλήθος μελών και αθλητών.
 

Από το 2011 λειτουργεί ως Club Ποδηλασίας με την επωνυμία Podilato.eu Club μόνο για ενήλικες αθλητές. Τα μέλη του club συμμετέχουν σε εκδρομές, προγράμματα άσκησης και συμμετέχουν σε αγώνες open αλλά και σε επίσημους αγώνες σε όλη την Ελλάδα με τη συνεργασία συλλόγων της πόλης.
 

Κατά περιόδους, λειτουργούν τμήματα άσκησης, εκδρομών, εξορμήσεων και περιπέτειας με ποδήλατο στην φύση για όλους. Οι επιλεγμένες διαδρομές, μέσα από δασικούς δρόμους και μονοπάτια με δέντρα, πεσμένα φύλλα, νεροφαγώματα, γεφυράκια, ρυάκια και λίμνες, οι εναλλαγές των εποχών, των τοπίων και των χρωμάτων, η καλή παρέα και η περιπέτεια ξυπνούν τις αισθήσεις και ανεβάζουν την αδρεναλίνη. 
 
 

Σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς (Νομαρχίες, Δήμους κ.λ.π.), το club αναλαμβάνει την διοργάνωση αγώνων ποδηλασίας και εκδηλώσεων σχολικού και μαζικού αθλητισμού, συμμετέχει σε εκδηλώσεις κοινωνικού χαρακτήρα με ποδήλατο όπως: «ημέρα περιβάλλοντος», «ημέρα χωρίς αυτοκίνητο» κ.α. και συμπαραστέκεται στις προσπάθειές τους για την επιτυχία ποδηλατικών και μη διοργανώσεων για ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες και για άτομα με ειδικές ανάγκες.

 
 
 
Τέλος σε συνεργασία με το Δήμο Θεσσαλονίκης, τη Νομαρχία Θεσσαλονίκης και άλλους φορείς υλοποιεί προγράμματα και σεμινάρια ενημέρωσης του κοινού για την προώθηση της χρήσης του ποδηλάτου, τη προστασία του περιβάλλοντος και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής στις πόλεις όπως: «Ποδηλατώ…ζω καλύτερα», «Δασικοί ποδηλατόδρομοι – πνοή για τον άνθρωπο, πνοή για το δάσος» κ.λ.π. Τέλος υλοποιεί προγράμματα δραστηριοτήτων με ποδήλατο για όλους.
 


Newsletter
Συμπληρώστε το email σας, για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Newsletter
Συμπληρώστε το email σας, για να λαμβάνετε ενημερώσεις.

Πληροφορίες Αγοράς

Επικοινωνία
Σόλωνος 25 - Θεσσαλονίκη
54644 Θεσσαλονίκη
Μακεδονία - Ελλάδα
Τηλ: +30 2310 852762
Φαξ: +30 2310 852762
Email: info@podilato.eu 
© 2010 - 2018 podilato.eu (0.091) -- Κατασκευη eshop by infocus