ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
  
Νέα - Ανακοινώσεις
    Tufo Ελαστικά
    Tufo Ελαστικά
    - Τώρα & Tubeless!Ενημερώσεις:

[ Είσοδος Μέλους | Εγγραφή Μέλους ]

Προϊόντα: 2084
Χρήστες Online: 37

Αρχική » ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ » SCAN - FIT - RIDE
 
επιστροφή
SCAN - FIT - RIDE
SFR BiKe Fitting System [Scan - Fit - Ride]

 
Το SFR System είναι μία απλή διαδικασία που ακολουθούμε για τη σωστή επιλογή μεγέθους και την απόλυτη προσαρμογή του ποδηλάτου στα σωματομετρικά δεδομένα του αναβάτη, ώστε να επιτύχουμε τη μέγιστη απόδοση και άνεση και να αποφυγήγουμε κόπωση και τραυματισμούς.  Την ίδια διαδικασία που ακολουθoύμε εδώ και δεκαετίες για την επίλογή και προσαρμογή των ποδηλάτων στους επαγγελματίες ποδηλάτες, ακολουθούμε στην πιο εξελιγμένη της μορφή, σε όλους τους λάτρεις του ποδηλάτου.

To SFR περιλαμβάνει τα παρακάτω στάδια:

1. Scan
Το πρώτο στάδιο περιλαμβάνει την ακριβή μέτρηση των βασικών σωματομετρικών δεδομένων του αναβάτη (συνολικό ύψος, καβάλο, μήκος πήχη, μήκος χεριού, πλάτος ώμων, μήκος κορμού κλπ ανάλογα με τον τύπο του ποδηλάτου) στον ειδικό laser μετρητή SRF για απόλυτα ακριβείς μετρήσεις. Τα δεδομένα καταχωρούνται σε έναν ειδικό υπολογιστικό πίνακα ο οποίος υπολογίζει αυτόματα το ακριβές μέγεθος του πλαισίου που ταιριάζει στον αναβάτη. Για τον υπολογισμό του μεγέθους, το σύστημα συνυπολογίζει τα ειδικά δεδομένα με συντελεστές που αφορούν το συγκεκριμένο τύπο του ποδηλάτου που επιλέγει ο αναβάτης (ποδήλατο δρόμου, πόλης, trekking, mtb κλπ) καθώς και τις γεωμετρικές ιδιαιτερότητες που εφαρμόζει η κάθε εταιρεία στα ποδήλατά της. Ετσι προκύπτει το ακριβές μέγεθος του ποδηλάτου που ταιριάζει στον αναβάτη για συγκεκριμένο τύπο και εταιρεία ποδηλάτου.

2. Fit
Το επόμενο στάδιο περιλαμβάνει την απόλυτη προσαρμογή του ποδηλάτου στα σωματομετρικά στοιχεία του αναβάτη. Το ύψος της σέλας, η κλίση της, η απόστασή της από την μεσαία τριβή, το μήκος του δισκοβραχίονα, το ύψος και η κλίση του τιμονιού, η κλίση ή το ύψος των λευγεδομανέτων και το πλάτος του τιμονιού ρυθμίζονται με βάση τα δεδομένα. Ετσι αποφεύγοντας τη μέθοδο του Προκρούστη, προσαρμόζουμε το ποδήλατο στο σώμα και όχι το σώμα στο ποδήλατο. Στο στάδιο αυτό λαμβάνονται υπόψη και οι προτιμήσεις του αναβάτη σχετικά με την επιθυμητή θέση οδήγης καθώς και πιθανές ιδιαιτερότητές του όσον αφορά ενοχλήσεις σε καρπούς, αυχένα, μέση, γόνατα κλπ ώστε να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. 

3. Ride
Στο τελευταίο στάδιο η δοκιμή στην πράξη, το πρώτο test ride δηλαδή, θα δημιουργήσει και τις πρώτες εντυπώσεις. Μετά και τις τελικές μικρο-προσαρμογές σύμφωνα με τις επιθυμίες του αναβάτη, το ποδήλατο θα είναι έτοιμο για πολλά και ευχάριστα χιλιόμετρα. Απόλυτα προσαρμοσμένο στο σώμα, άκρως αποδοτικό και άνετο και κυρίως χωρίς να κουράζει και δημιουργεί πόνους και προβλήματα στο σώμα.

Ακολουθούμε την ίδια πετυχημένη συνταγή εδώ και δεκαετίες: Scan - Fit - Ride.

Καλά Χιλιόμετρα!     Ποδήλατα Mtb - Ποδήλατα Trekking - Ποδήλατα Fitness - Ποδήλατα City - Ποδήλατα Cross - Ποδηλατα Δρόμου - Ποδηλατα Χρονομέτρου - Ποδηλατα Πίστας
Γυναικεία Ποδηλατα - Σπαστά Ποδήλατα - Ηλεκτρικά Ποδήλατα - Ποδήλατα Fixed - Retro - Full Suspension - All Mountain - Downhill - Bmx - Παιδικά
Ανταλλακτικά Ποδηλάτων - Αξεσουάρ και Εξοπλισμός Ποδηλάτου - Ρούχα Ποδηλασίας - Εξειδικευμένο Service Ποδηλάτων
Σύλλογοι Club Ποδηλασίας - Ποδηλατοδρομίες - Διοργανώσεις - Προγράμματα Ποδηλάτου - Ποδηλατικές ΥπηρεσίεςNewsletter

Συμπληρώστε το email σας για
να λαμβάνετε ενημερώσεις.


Πληροφορίες Αγοράς

- Πληρωμή - Αποστολή
- Όροι Χρήσης
- Εκπτώσεις
- Site map
Προϊόντα

- BOTTECCHIA
- MEGAMO
- ROMET
- DEMA
- POLOANDBIKE
- GRAZIELLA
- TUFO
- GIPIEMME
- GIESSEGI
- TKX
- SIGMA
- MANTIS
- ABUS
- CAMPAGNOLO
- CONTINENTAL
E-SHOP

- ΠΟΔΗΛΑΤΑ
- ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ
- ΤΡΟΧΟΙ
- ΕΛΑΣΤΙΚΑ
- ΑΞΕΣΟΥΑΡ
- ΕΝΔΥΜΑΣΙΑ
Επικοινωνία

Σόλωνος 25 - Θεσσαλονίκη
54644 Θεσσαλονίκη, Μακεδονία - Ελλάδα
Τηλ: +30 2310 852762
Φαξ: +30 2310 852762
Email: info@podilato.eu
Copyright © 2010 - 2016 podilato.eu -- Κατασκευη eshop by infocus