ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ


ACQUA E SAPONE

» Αρχική » ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ » BOTTECCHIA » TEAMS » ACQUA E SAPONE

Ποδήλατα Podilato.eu - Ποδήλατα Bottecchia - Μέγας Χορηγός Επαγγελματικών Ομάδων Ποδηλασίας Διεθνώς - Bottecchia Cycling Teams


UCI PROFESSIONAL TEAM

Από το 2010 η Bottecchiaείναι ο επίσημος χορηγός της επαγγελματικής ομάδας UCI Professional Continental Team Acqua & Sapone CaffeMokambo. Η ομάδα αποτελείται από επαγγελματίες αθλητές, που με αρχηγό τον Stefano Garzelli, σημείωσαν μεγάλες επιτυχίες το 2010, που επιτεύχθηκαν με τα ποδήλατα Supernova και Mille της Bottecchia. Αξέχαστη είναι η νίκη του Stefano Garzelli στον φημισμένο αγώνα Tirreno-Adriatica, αλλά και στο 16ο Ετάπ του 93ου Giro dItalia (Plan De Corones). Το 2011, η Bottecchiaστηρίζοντας για ακόμη μία χρονιά την ομάδα Acqua & Sapone με τα καινοτόμα και εξελιγμένα ποδήλατα Emme2 και Sp9, έδωσε την δυνατότητα στην ομάδα για εξαιρετικές επιτυχίες. Εντυπωσιακές ήταν οι επιδόσεις του Garzelli καθ’ όλη τη διάρκεια του 94ου Giro d'Italia της που οδήγησε την ομάδα του ομάδα του με το Emme2 Τricolore και κατάφερε να κερδίση την πράσινη φανέλα, ως κυρίαρχος των αναβάσεων της διοργάνωσης. H Professional Continental Team Acqua & Sapone CaffeMokambo αποτελείται από τους:
  
1 - PRONI ALESSANDRO
2 - CIAVATTA PAOLO
3 - TABORRE FABIO
4 - DONATI ALESSANDRO
5 - MASCIARELLI ANDREA
6 - DI PAOLO FRANCESCO
7 - GARZELLI STEFANO
8 - CORIONI CLAUDIO
9 - MARZOLI RUGGERO
10 - TESTA ANTONIO
11 - CHITIOUI RAFAA
12 - MIHOLJEVIC VLADIMIR
13 - CODOL MASSIMO
14 - NAPOLITANO DANILO
15 - MASCIARELLI SIMONE
16 - BETANCOUR GOMEZ CARLOS ALBERTO
17 - SARMIENTO YOSE CAYETANO
 
STEFANO GARZELLI
Γεννημένος στο Βαρέζε της Ιταλίας στις 16 Ιουλίου 1973, ο Stefano Garzelli άρχισε να συμμετέχει σε αγώνες ποδηλασίας σε ηλικία δέκα ετών για λογαριασμό της τοπικής του ομάδας. Οι πολυάριθμες επιτυχίες του, οδήγησαν γρήγορα τον Stefano στο πέρασμα από τον ερασιτεχνικό αθλητισμό στον επαγγελματικό στην κατηγορία 19-23. Μια σειρά από εξαιρετικές επιτυχίες, τον οδήγησαν στην κατάκτηση του Giro dItalia το έτος 2000. Το 2007 ο πρωταθλητής επέλεξε να αγωνίζεται για λογαριασμό της επαγγελματικής ομάδας Acqua & Sapone, ως αρχηγός της. Το 2010 ξεκίνησε η συνεργασία μεταξύ της ομάδας και της εταιρείας Bottecchia, ως επίσημος χορηγός της. Η εμπειρία, η αντίληψη και η ανταλλαγή απόψεων αξιοποιήθηκαν στα πλαίσια της έρευνας και της μελέτης από την Bottecchia, ώστε με τη συνεργασία των αθλητών, τα ποδήλατα να ανταποκρίνονται απόλυτα στις απαιτήσεις των αγώνων υψηλού επιπέδου. Έτσι γεννήθηκαν τα πλαίσια SP9 και Emme2, με τα οποία ο πρωταθλητής Stefano Garzelli οδηγήθηκε στην επίτευξη των στόχων του. Οι νίκες του στον φημισμένο αγώνα Tirreno-Adriatica, στο 16ο Ετάπ του 93ου GirodItalia (Plan De Corones) και η κατάκτηση της πράσινης φανέλας στον 94ο Giro d'Italia το 2011, χάρισαν μεγάλες συγκινήσεις στους θαυμαστές του και τον κατέταξαν στους πιο σκληρούς ανηφορίστες του κόσμου.

Stefano Garzelli & Bottecchia Supernova 
TEAMS BOTTECCHIA
Road Professional Continental Team: Acqua e Sapone
Road Pro Continental: Hadimec
Road Amateurs: Monsummanese
Road Amateurs: Pedale Larigiano
Road Juniores: Riviera Apuana GS Berti Mobili
Road Juniores: Massi Team Chiravallese
Triathlon: Rene’ Vallant Team Austria
Mtb: GM Action Bike Bottecchia
Mtb: ASD Bike Adventure Padova
Mtb: Bottecchia Mtb Team Bike Store Graz 
Mtb/Road/Track: Bottecchia - Podilato.eu Team


Μια Ιστορία Πρωταθλητών
Ο Ottavio Bottecchia, ο πρώτος ιταλός που κέρδισε δύο φορές τον Γύρο Γαλλίας και ο πρώτος ποδηλάτης που φορούσε την κίτρινη φανέλα από το πρώτο έως το τελευταίο ετάπ. Ένα μύθος της ποδηλασίας στα χρόνια των πρωτοπόρων. Stefano Garzelli, ένας σύγχρονος μύθος. Νικητής του Γύρου Ιταλίας το 2000 και κάτοχος πολλών άλλων επιτυχιών, συνοδοιπόρος και φίλος του Marco Pantani, καθώς και νικητής του Terreno-Adriatico. Ottavio και Stefano, δύο πρωταθλητές γεννημένοι να κερδίζουν, να πετούν πάνω στο ποδήλατο με την όψη ενός αγέροχου αετού, σύμβολο των ποδηλάτων Reparto Corse της Bottecchia, συνώνυμο μιας εξκαιρετικά επιτυχημένης ιστορίας. Bottecchia, γεννημμένο να πετά, καταδικασμένο να κερδίζει.
 


Newsletter
Συμπληρώστε το email σας, για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Newsletter
Συμπληρώστε το email σας, για να λαμβάνετε ενημερώσεις.

Πληροφορίες Αγοράς

Επικοινωνία
Σόλωνος 25 - Θεσσαλονίκη
54644 Θεσσαλονίκη
Μακεδονία - Ελλάδα
Τηλ: +30 2310 852762
Φαξ: +30 2310 852762
Email: info@podilato.eu 
© 2010 - 2018 podilato.eu (0.105) -- Κατασκευη eshop by infocus