CLUB PODILATO.EU

» Αρχική » ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ » CLUB » CLUB PODILATO.EU

Ποδήλατα Podilato.eu - Ποδηλατικά Club - Ποδηλατικά Events - Εκδρομές με Ποδήλατο & Προνόμια


Προσοχή:
  • Μπορείτε να δείτε τις Νέες Δράσεις του Podilato.eu Club στην ενότητα "ΔΡΑΣΕΙΣ" της ιστοσελίδας μας.
  • Η συμπλήρωση της παρακάτω Αίτησης Εγγραφής στο Club αφορά την εγγραφή ως Μόνιμου Μέλους.
  • Δεν είναι απαραίτητη η εγγραφή ως "Μόνιμο Μέλος" για τη Συμμετοχή στις Νέες Δράσεις του Club (π.χ. Podilato.eu Cup & ZHN).

Η ποδηλατική μας παρέα σε προσκαλεί !

 
            Το ποδηλατικό club Podilato.eu αποτελείται από μέλη που έχουν σκοπό την από κοινού συμμετοχή τους σε πάσης φύσεως ποδηλατικές δραστηριότητες και διοργανώσεις (εκδρομές, προπονήσεις, αγώνες κλπ). Η ενεργή συμμετοχή των μελών και η παροχή διευκολύνσεων μεταξύ τους για την οργανωμένη συμμετοχή τους σε αυτές τις δραστηριότητες, θεωρείται δεδομένη.


Εγγραφή.
Η εγγραφή "Μόνιμου Μέλους" στο ποδηλατικό club είναι απλή. Αρκεί να μας αποστείλετε πλήρως συμπληρωμένη την παρακάτω αίτηση εγγραφής:
Αίτηση εγγραφής στο Club

Απόκτηση, Ενεργοποίησή και Χρήση της Προνομιακής Κάρτας Μέλους.
Με την εγγραφή σας αποκτάτε εντελώς δωρεάν την προνομιακή κάρτα μέλους, η οποία διανέμεται σε διάφορα ποδηλατικά events ή μπορείτε να την παραλάβετε από τα εξειδικευμένα καταστήματα ποδηλάτων Podilato.eu - Michaello. Η ενεργοποίηση της κάρτας γίνεται αυτόματα με την εγγραφή σας και μπορείτε να απολαμβάνετε όλα τα προνόμιά της με απλή επίδειξή της.

Προνόμια.
Με την κάρτα club podilato.eu μπορείτε να ενημερώνεστε και να συμμετέχετε σε ποδηλατικά events και να έχετε εκπτώσεις στις ποδηλατικές σας αγορές.
Πιο αναλυτικά έχετε δικαίωμα για:

1. ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΑ EVENTS:
- Για ενήλικες λειτουργεί κατά περιόδους τμήμα ποδηλατικών περιπάτων εντός και εκτός πόλης, αποδράσεων και εκδρομών με ποδήλατο στην φύση. Οι επιλεγμένες διαδρομές, μέσα από δασικούς δρόμους και μονοπάτια με δέντρα, πεσμένα φύλλα, νεροφαγώματα, γεφυράκια, ρυάκια και λίμνες, οι εναλλαγές των εποχών, των τοπίων και των χρωμάτων, η καλή παρέα και η περιπέτεια ξυπνούν τις αισθήσεις και ανεβάζουν την αδρεναλίνη. Συναντήσεις κατόπιν συνεννόησης.
- Για ενήλικες που επιθυμούν να συμμετέχουν σε αγωνιστικά ή μη ποδηλατικά events υπάρχουν αντίστοιχα γκρουπ. Επιπλέον υπάρχει δυνατότητα έκδοσης αθλητικής ταυτότητας από την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας μέσω ποδηλατικών συλλόγων για όσα από τα events αυτό απαιτείται. Τέλος πραγματοποιούνται καθημερινές προπονήσεις για τους πιο φανατικούς.
- Συμετοχή σε δραστηριότητες που συμμετέχει ή διοργανώνει το club σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς όπως αγώνες ποδηλασίας και εκδηλώσεις σχολικού και μαζικού αθλητισμού, εκδηλώσεις κοινωνικού χαρακτήρα με ποδήλατο όπως: «ημέρα περιβάλλοντος», «ημέρα χωρίς αυτοκίνητο» διοργανώσεις για ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες και για άτομα με ειδικές ανάγκες, προγράμματα και σεμινάρια ενημέρωσης για την προώθηση της χρήσης του ποδηλάτου, την προστασία του περιβάλλοντος και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής στις πόλεις όπως: «Ποδηλατώ…ζω καλύτερα», «Δασικοί ποδηλατόδρομοι – πνοή για τον άνθρωπο, πνοή για το δάσος» κ.λ.π.
- Μετά την συμμετοχή σας σε περισσότερες από 20 συναντήσεις και σε ένα τουλάχιστον αγώνα ανεξαρτήτων, αποκτάτε δωρεάν την ποδηλατική φανέλα του club.

2. ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΕΣ ΣΑΣ ΑΓΟΡΕΣ:
- Δωρεάν Τεχνικός Έλεγχος Ποδηλάτου!
- Εκπτώσεις σε ποδήλατα, ανταλλακτικά, αξεσουάρ και υπηρεσίες!

3. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:
- Για όλα τα ποδηλατικά events που διοργανώνονται από διάφορους ποδηλατικούς φορείς στη Ελλάδα (περίπατοι, αποδράσεις, εκδρομές, εκδηλώσεις, προπονήσεις, αγώνες, προγράμματα, ακαδημίες, ενημέρωση, επιμόρφωση κ.λ.π.) και για όλες τις προσφορές και εκπτώσεις των ποδηλάτων, ανταλλακτικών, εξοπλισμού και service που ισχύουν κατά καιρούς.


Όροι χρήσης κάρτας μέλους
. Για να απολαμβάνετε τα προνόμια πρέπει απαραίτητα σε κάθε δραστηριότητα ή κατάστημα να προσκομίζετε την κάρτα μέλους. Η ένταξή σας στο club σημαίνει αυτόματα πλήρη γνώση και αποδοχή των όρων χρήσης της κάρτας μέλους. Σε όλα τα ποδηλατικά events είναι υποχρεωτική η χρήση κράνους. Η συμμετοχή σας στις δραστηριότητες σημαίνει άριστη και βεβαιωμένη κατάσταση της υγείας σας και πλήρη αντίληψη όλων των πιθανών κινδύνων που απορρέουν από την συμμετοχή σας σε αυτές. Κατ’ επέκταση, συμμετέχετε αποκλειστικά και μόνο με δική σας ευθύνη και παράλληλα αναγνωρίζετε ότι οι διοργανωτές, όπως και κάθε πρόσωπο που εργάζεται και εμπλέκεται με οποιοδήποτε τρόπο στη διοργάνωση των δραστηριοτήτων, δε φέρει καμία απολύτως ευθύνη απέναντί σας για τυχόν τραυματισμό, καταστροφή ή απώλεια προσωπικού εξοπλισμού ή αντικειμένων, πριν κατά τη διάρκεια ή και μετά τις δραστηριότητες. Δεν απαιτείτε καμία αποζημίωση για στοιχεία που τυχόν θα χρησιμοποιηθούν από τους διοργανωτές ή τους χορηγούς για ενημερωτικούς ή διαφημιστικούς σκοπούς. Τα προσωπικά σας στοιχεία καταχωρούνται και διαφυλάσσονται σύμφωνα με τις αρχές των προσωπικών δεδομένων. Για ποδηλατικά events που διοργανώνονται από τρίτους ισχύουν οι όροι συμμετοχής που θέτει ο εκάστοτε διοργανωτής. Η συμμετοχή σας σε δραστηριότητες που διοργανώνει το club podilato.eu παρέχονται δωρεάν. Οι παρεχόμενες εκπτώσεις ισχύουν μόνο στα εξειδικευμένα καταστήματα ποδηλάτων, ανταλλακτικών και service Podilato.eu-Michaello για τις αναγραφόμενες αρχικές λιανικές τιμές πώλησης καταλόγου και για πληρωμές μετρητοίς. Τα είδη προσφοράς δεν συμμετέχουν στην εκπτωτική πολιτική του club. Για τις ειδικές προσφορές ενημερώνεστε απευθείας στο κατάστημα. Οι παραπάνω όροι είναι δυνατόν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. 

 


Newsletter
Συμπληρώστε το email σας, για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Newsletter
Συμπληρώστε το email σας, για να λαμβάνετε ενημερώσεις.

Πληροφορίες Αγοράς

Επικοινωνία
Σόλωνος 25 - Θεσσαλονίκη
54644 Θεσσαλονίκη
Μακεδονία - Ελλάδα
Τηλ: +30 2310 852762
Φαξ: +30 2310 852762
Email: info@podilato.eu 
© 2010 - 2018 podilato.eu (0.142) -- Κατασκευη eshop by infocus