Menu
Your Cart

Υπηρεσίες - Service

Ποδήλατα Podilato.eu - Εξειδικευμένο Service Ποδηλάτου & Υπηρεσίες
|

|
ΕΙΤΕ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΕΙΤΕ ΕΧΕΤΕ ΠΟΔΗΛΑΤΟ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ
|

|

ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ ΕΝΑ ΝΕΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ;
|
Μπορείτε να επιλέξετε και να ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ το ποδήλατο της εταιρείας που επιθυμείτε. Μέσα από μία μεγάλη ποικιλία ποδηλάτων εισαγωγής μας μπορείτε να διαλέξετε το δικό σας ποδήλατο. Έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε από τα ποδήλατα που θα βρείτε στη βιτρίνα μας ή να προ-παραγγείλουμε από τα ποδήλατα που θα βρείτε στους καταλόγους που θα σας δείξουμε. Θα σας καθοδηγήσουμε και θα φροντίσουμε ώστε αυτό που θα επιλέξετε να έχει τα χαρακτηριστικά που θα είχε ένα ποδήλατο που θα κατασκευάζαμε εμείς, αποκλειστικά για σας. Δηλαδή θα είναι στα μέτρα σας, θα σας προσφέρει άνεση, ασφάλεια, ποιότητα κλπ Επιπλέον έχετε το μοναδικό προνόμιο να αντικαταστήσετε εξ’ αρχής οποιοδήποτε ανταλλακτικό του ποδηλάτου θέλετε (σέλλα, ελαστικά, πεντάλ, χειρολαβές κλπ) και να τοποθετήσουμε τα αξεσουάρ που επιθυμείτε (φωτάκια, κοντέρ, σακίδια κλπ), ώστε φεύγοντας να έχετε αποκτήσει αυτό ακριβώς που φανταζόσασταν.
|
Μπορούμε να ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΟΥΜΕ το ποδήλατο που θέλετε με το σκελετό και τα ανταλλακτικά της αρεσκείας σας. Εάν τα «έτοιμα» ποδήλατα του εμπορίου δεν σας ικανοποιούν, αν θέλετε να επιλέξετε εσείς τα ανταλλακτικά που «θα φοράει» το ποδήλατό σας, αν έχετε ή θέλετε να αγοράσετε ένα σκελετό, εμείς αναλαμβάνουμε να το «ντύσουμε» με τα ανταλλακτικά της επιλογής σας, σε μία μέρα! Το αποτέλεσμα θα είναι μοναδικό, αφού κάθε ανταλλακτικό χωριστά αλλά και το σύνολο, θα ικανοποιεί απόλυτα τις επιθυμίες σας και παρόμοιο δεν θα κυκλοφορεί στην αγορά.   
|
Μπορούμε να ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΟΥΜΕ το σκελετό και να συναρμολογήσουμε το ποδήλατό σας κομμάτι-κομμάτι. Αυτός είναι ο ιδανικός τρόπος που σας εξασφαλίζει ότι έχετε αποκτήσει ένα ποδήλατο που εξυπηρετεί απόλυτα τις ανάγκες σας, είναι κατασκευασμένο στα μέτρα σας και στο χρώμα που επιθυμείτε, η εργονομία του από την κατασκευή έως την συναρμολόγηση του σας προσφέρει άνεση και ασφάλεια, η ποιότητα κατασκευής και υλικών αποτελεί εγγύηση, η τιμή του είναι ιδιαίτερα προσιτή, το αισθητικό και το λειτουργικό αποτέλεσμα σας ικανοποιεί απόλυτα, η επιλογή των ανταλλακτικών είναι προσωπική σας υπόθεση και κάνει τα προβλήματα και την επισκευή άγνωστες λέξεις. Προσοχή: η υπηρεσία κατασκευής πλαισίων δεν παρέχεται αυτή τη στιγμή!
|
|
ΕΧΕΤΕ ΗΔΗ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ;
|
Δεν λειτουργεί καλά, ελάτε να το ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΟΥΜΕ. Αν στο ποδήλατό σας κάτι "δεν πάει καλά", κάτι δυσλειτουργεί ή παρουσιάζονται προβλήματα και θόρυβοι, μην ανησυχείτε, μην απογοητεύεστε και μην εκνευρίζεστε. Για μας δεν υπάρχει βλάβη ποδηλάτου που δεν επισκευάζεται. Παραλαμβάνουμε το χαλασμένο σας ποδήλατο, το επισκευάζουμε αυθημερόν (ή το αργότερο σε μία μέρα) και σας το παραδίδουμε πιο καλό και από καινούργιο. Για δεκαετίες το απόλυτα εξειδικευμένο σέρβις μας εμπιστεύονται πρωταθλητές ποδηλασίας και φανατικοί φίλοι του ποδηλάτου.
|
Δε θέλετε να σας αφήσει ξαφνικά στο δρόμο, ελάτε να το ΣΥΝΤΗΡΗΣΟΥΜΕ. Όπως ο άνθρωπος έχει ανάγκη από τροφή, έτσι και το ποδήλατο, πριν πεινάσει… θέλει λάδι, γράσο, συσφίξεις, ρυθμίσεις κλπ. Υπάρχουν μικρές φθορές και βλάβες που αν δεν προληφθούν έγκαιρα μπορεί να οδηγήσουν σε μεγαλύτερες φθορές, έξοδα και ταλαιπωρίες, αλλά και μπορεί να κρύβουν μεγάλους κινδύνους για την ασφάλεια του αναβάτη. Με περιοδικούς δωρεάν ελέγχους και με χαμηλό κόστος συντήρησης, μπορείτε να έχετε ένα ασφαλές ποδήλατο για μια ζωή!
|
Δεν έχει την ποιότητα που επιθυμείτε, ελάτε να το ΒΕΛΤΙΩΣΟΥΜΕ. Βαρεθήκατε να επισκευάζετε το ποδήλατό σας, εξαιτίας της κακής ποιότητας των ανταλλακτικών του, θέλετε να βελτιώσετε την ποιότητά και την αισθητική του ή να το ελαφρύνετε; Μπορούμε με μερικές απλές αλλαγές να αναβαθμίσουμε και να βελτιώσουμε το ποδήλατό σας, πετυχαίνοντας: καλύτερη λειτουργία, μεγαλύτερη ασφάλεια και απόδοση, άνετη και ξεκούραστη οδήγηση, χαμηλότερο βάρος και καλύτερη αισθητική του ποδηλάτου. Μέσα από μία τεράστια ποικιλία ανταλλακτικών μπορείτε να επιλέξετε αυτά που σας αρέσουν, πάντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς.
|
Είναι παλιό, ελάτε να το ΑΝΑΝΕΩΣΟΥΜΕ. Μήπως το ποδήλατό σας είναι παλιάς τεχνολογίας, δεν ταιριάζει πλέον τίποτα καινούργιο επάνω του, το έχει φάει η σκουριά και έχει πιάσει αράχνες, αλλά παρόλα αυτά είναι το ποδήλατο που θέλετε, που αγαπάτε, που έχετε δεθεί συναισθηματικά μαζί του και δε το αλλάζετε με τίποτα; Μπορούμε να το ανανεώσουμε ή να το ανακατασκευάσουμε τόσο, που όταν θα το ξαναδείτε δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας! Αφού κατασκευάζουμε, έχουμε την δυνατότητα: να το ξαναβάψουμε το ποδήλατό σας στο ίδιο ή σε άλλο χρώμα της προτίμησής σας, να κάνουμε επεμβάσεις στο σκελετό του ποδηλάτου ώστε να προσαρμόζονται και ανταλλακτικά νέας τεχνολογίας, να αντικαταστήσουμε τα ανταλλακτικά που επιθυμείτε και γενικά να κάνουμε οτιδήποτε φαντάζεστε ώστε το ποδήλατό σας να ξαναζωντανέψει!  
|
Σας κουράζει και δεν είναι στα μέτρα σας, ελάτε να το ΡΥΘΜΙΣΟΥΜΕ. Μήπως όταν πήγατε να αγοράσετε ποδήλατο, σας ρώτησαν απλά «πιο ποδήλατο σας αρέσει; πάρτε το!» σήκωσαν ή κατέβασαν λίγο την σέλλα και αυτό ήταν όλο; Μήπως όμως τώρα κουράζεστε, έχετε ενοχλήσεις στα γόνατα ή την μέση και δεν μπορείτε να ευχαριστηθείτε τη βόλτα σας; Με τις γνώσεις του κατασκευαστή, μπορούμε να ρυθμίσουμε και να προσαρμόσουμε το ποδήλατο στα μέτρα σας, ώστε να αποκτήσει την γεωμετρία και την εργονομία που πρέπει και να σας εξασφαλίσει μία άνετη και ξεκούραστη οδήγηση. Εάν με τις ρυθμίσεις δεν πετύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα, διαθέτουμε όλα τα ανταλλακτικά ποδηλάτου που μπορούν να βελτιώσουν τη στάση σας πάνω του όπως λαιμούς τιμονιού, τιμόνια, λαιμούς σέλλας, βραχίονες των πεντάλ κ.λ.π. που κυκλοφορούν σε διάφορα μήκη και κλίσεις και μάλιστα κάποια από αυτά είναι ρυθμιζόμενα, μεταβλητών διαστάσεων. Επίσης, με χρήσιμες συμβουλές θα σας βοηθήσουμε να ξεπεράσετε το πρόβλημα που πιθανόν αντιμετωπίζετε με τη σέλλα του ποδηλάτου σας. Αν θα χρειαστεί να την αντικαταστήσετε, θα έχετε να επιλέξετε από μια μεγάλη ποικιλία σχημάτων, μεγεθών, υλικών, τεχνολογίας και μοντέλων.
|
Δεν κάνει για τη χρήση που το θέλετε, ελάτε να το ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ. Έχετε ένα mountain bike που σας φαίνεται βαρύ και δυσκίνητο και οι μετακινήσεις σας μέσα στην πόλη γίνονται μαρτύριο; Έχετε ένα ποδήλατο δρόμου που το στυλ και η συμπεριφορά του, αλλά και η θέση σας σ’ αυτό σας αποθαρρύνουν; Θα θέλατε το ποδήλατό σας να έχει φαναράκια, ταχύμετρο, σχάρα, φτερά ή σακίδιο; Μήπως πάλι ο προορισμός του ποδηλάτου σας από την ημέρα αγοράς του μέχρι σήμερα έχει αλλάξει και ο τύπος του «δεν κάνει» πια για σας; Με μερικές απλές αλλαγές μπορούμε να τροποποιήσουμε το ποδήλατο σας, να το αλλάξουμε στυλ και να το μεταμορφώσουμε από ένα αντικείμενο που σας αποτρέπει να το χρησιμοποιήσετε, σε ένα απαραίτητο εργαλείο για την καθημερινή εξυπηρέτησή σας.
|
Δεν σας ικανοποιεί απόλυτα, ελάτε να ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ τη διάθεσή σας! Αν για οποιοδήποτε λόγο δεν είστε ικανοποιημένοι από το ποδήλατό σας, την αγορά που κάνατε, το σέρβις και τις υπηρεσίες που σας παρέχουν ή τις χρεώσεις, ελάτε να δείτε τη διαφορά στην πράξη. Στα καταστήματα ποδηλάτων Podilato.eu θα βρείτε όλες τις λύσεις για το ποδήλατό σας και θα μάθετε όλα τα μυστικά του για να γίνει η ποδηλασία μια ευχάριστη υπόθεση για σας, γιατί ποιος άλλος μπορεί να ξέρει το ποδήλατο καλύτερα, από αυτόν που το κατασκευάζει;