Menu
Your Cart

Υπηρεσίες - Χονδρική - Λιανική

Ποδήλατα Podilato.eu - Πώληση Χονδρική - Λιανική
|
ΧΟΝΔΡΙΚΗ ΠΩΛΗΣΗ


Ποδηλατικά Καταστήματα - Δίκτυο σε όλη την Ελλάδα
Συνεργαζόμαστε με εξειδικευμένα ποδηλατικά καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, τα οποία προμηθεύονται σε τιμές χονδρικής το σύνολο των εισαγόμενων ειδών μας και τα διαθέτουν στο ποδηλατικό τους κοινό, μέσω του κοινού δικτύου καταστημάτων μας bike111. Οι συνεργάτες μας, παρέχουν πιστοποιημένη τεχνική κάλυψη στα διαθέσιμα προϊόντα και διακρίνονται στη περιοχή τους για τη πολυετή εμπειρία, την αξιοπιστία, την εξειδίκευση, τη τεχνική κατάρτιση, τη διαρκή εκπαίδευση στις νέες τεχνολογίες και κυρίως για το μεράκι και την αγάπη τους για το ποδήλατο. Τα περισσότερα άλλωστε, στηρίζουν διαχρονικά τοπικούς ποδηλατικούς συλλόγους & δράσεις. Για την εξυπηρέτηση των πελατών χονδρικής, λειτουργεί σύγχρονο B2B με διευρυμένες δυνατότητες και δίκτυο καταστημάτων για την προνομιακή μεταχείρισή τους.
 
Καταστήματα Ενοικίασης Ποδηλάτων - Ξενοδοχειακές Επιχειρήσεις
Προμηθεύουμε πολλές ξενοδοχειακές μονάδες και συγκροτήματα, καταστήματα ενοικίασης ποδηλάτων, επιχειρήσεις παραχώρησης ποδηλάτων, ενοικιαζόμενα δωμάτια κλπ με συμβατικά & ηλεκτρικά ποδήλατα και ποδηλατικό εξοπλισμό. Πλήθος τουριστών μισθώνουν και χρησιμοποιούν τα ποδήλατά μας για τη μετακίνηση, την άσκηση και την αναψυχή τους σε νησιωτικούς τουριστικούς προορισμούς, σε περιοχές εναλλακτικού τουρισμού και αστικές περιοχές. Η διαχρονική συνεργασία μας με τις επιχειρήσεις του κλάδου, αποτελεί τη μεγαλύτερη απόδειξη της ποιότητας των εισαγόμενων προϊόντων και των παρεχόμενων υπηρεσιών μας. Η υποστήριξή μας ξεκινά από την ειδική τιμολόγηση, τους προνομιακούς όρους, τη συνεργασία στη διαδικασία επιδοτήσεων, τη προ-δέσμευση αποθεμάτων και την έγκαιρη παράδοση των προϊόντων και ολοκληρώνεται με τη διαρκή τεχνική κάλυψη των προμηθευόμενων ειδών.


Επιχειρήσεις - Φορείς του Δημοσίου
Προμηθεύουμε με προνομιακούς όρους Κρατικές Υπηρεσίες, φορείς του Δημοσίου και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης (μεταξύ αυτών και τη Δημοτική Αστυνομία του Δήμου Θεσσαλονίκης) και Ιδιωτικές Επιχειρήσεις με συμβατικά και ηλεκτρικά ποδήλατα, για τη μετακίνηση του προσωπικού τους, καθώς και για τις ανάγκες των προωθητικών ενεργειών και των προγραμμάτων που υλοποιούν στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων ή των δραστηριοτήτων τους.
|
Ομάδες - Φορείς Αθλητισμού
Πρωταθλητές και ομάδες ποδηλασίας, ποδηλατικές λέσχες, τοπικές ποδηλατικές ενώσεις, καθώς και η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας, μας εμπιστεύονται και προμηθεύονται σε ειδικές τιμές αγωνιστικά ποδήλατα ή ποδηλατικό εξοπλισμό, για τις υψηλού επιπέδου αγωνιστικές τους υποχρεώσεις, κάτι που αποτελεί ακόμη μία απόδειξη της υψηλής ποιότητας των προϊόντων και των εξειδικευμένων υπηρεσιών που παρέχουμε.   
|
Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, σε περίπτωση που ανήκετε σε κάποια από τις παραπάνω κατηγορίες και σας ενδιαφέρει να συνεργαστείτε μαζί μας.

|
ΛΙΑΝΙΚΗ ΠΩΛΗΣΗ
|
Φυσικό Κατάστημα
Επισκεφθείτε το σύγχρονο φυσικό μας κατάστημα, για να βρείτε ένα πλήθος προϊόντων που μπορούν να ικανοποιήσουν τον απλό φίλο του ποδηλάτου αλλά και τον πιο απαιτητικό επαγγελματία. Επιλέγουμε, εισάγουμε και εμπορευόμαστε μία μεγάλη ποικιλία ποδηλάτων, ανταλλακτικών, αξεσουάρ και ενδυμάτων, μετά από μεγάλη έρευνα και με αυστηρά κριτήρια. Παράλληλα παρέχουμε εξειδικευμένες ποδηλατικές υπηρεσίες επισκευής και συντήρησης ποδηλάτου.
|
Ηλεκτρονικό Κατάστημα
Μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας και ηλεκτρονικά, επιλέγοντας τον τρόπο παραλαβής/αποστολής και πληρωμής που επιθυμείτε. Από το σύγχρονο B2C περιβάλλον του e-shop μας, μπορείτε με τη βοήθεια της κατηγοριοποίησης και των φίλτρων, να πλοηγηθείτε εύκολα και να επιλέξετε γρήγορα τα διαθέσιμα είδη που σας ενδιαφέρουν. Για τη διευκόλυνσή σας, εμφανίζονται τα τεχνικά χαρακτηριστικά και οι εκδόσεις των προϊόντων (όπου υπάρχουν), τα υπόλοιπα της αποθήκης μας και υπάρχει δυνατότητα άμεσης επιλογής χρώματος/μεγέθους. Σε περίπτωση αποστολής, η παραγγελία σας θα βρίσκεται στη εταιρία μεταφορών ή ταχυμεταφορών, το αργότερο την επόμενη εργάσιμη ημέρα!
|
Δίκτυο Καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα
Τέλος μπορείτε να προμηθευτείτε όλα τα είδη των εταιριών που αντιπροσωπεύουμε (Bottecchia, Romet, Dema, Graziella, Poloandbike, Hutchinson, Tufo, Gipiemme, Nisi, Giessegi, Salice, Twonav, Tkx, Extend κλπ) από το πλησιέστερο συνεργαζόμενο ποδηλατικό κατάστημα του δικτύου bike111. Αποκτήστε τη κάρτα μέλους bike111 και επωφεληθείτε των προνομίων της.
|
Μάθετε περισσότερα για το δίκτυο bike111, τα προνόμια της κάρτας μέλους και τα συνεργαζόμενα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα στο www.bike111.gr