Menu
Your Cart

Πληρωμή - Αποστολή

Το σύστημα παραγγελίας του e-shop μας, σας δίνει την δυνατότητα να επιλέξετε τον τρόπο αποστολής και πληρωμής που επιθυμείτε και υπολογίζει αυτόματα τα έξοδα αποστολής και το τελικό ποσό πληρωμής της παραγγελίας σας (ο αυτόματος υπολογισμός δεν ισχύει για παραγγελίες b2b)Σε περίπτωση ειδικής παραγγελίας (τροποποίηση της στάνταρ έκδοσης των ειδών – π.χ. custom ποδήλατα κλπ - που το σύστημα δεν μπορεί να αναγνωρίσει), θα επικοινωνήσουμε μαζί σας πριν την εκτέλεση της αποστολής & της πληρωμής για την επιβεβαίωση της τιμής των ειδών και των εξόδων αποστολής..
.
ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ – ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ
 
Κατά την παραγγελία σας μπορείτε να επιλέξετε έναν από τους παρακάτω τρόπους για την αποστολή - παραλαβή των προϊόντων :
 
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ - COURIER 
Παράδοση σε  1-3 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία της παραγγελίας στη διεύθυνση που θα μας υποδείξετε, για τα «διαθέσιμα» είδη.
Αποστολή ποδηλάτων-τροχών με courier δεν εκτελείται (λόγω του υψηλού κόστους ογκο-χρέωσης), παρά μόνον κατόπιν προ-συνεννόησης.
 
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ
Παραλαβή εντός 2-4 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία της παραγγελίας, από εταιρία μεταφορών στη διεύθυνση που θα μας υποδείξετε, για τα «διαθέσιμα» είδη
(ισχύει απαραίτητα για αγορές τροχών και ποδηλάτων οποιασδήποτε αξίας - δωρεάν αποστολή ισχύει για τα ποδήλατα).
 
ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
Άμεση παραλαβή για όλα τα διαθέσιμα είδη, τις ώρες λειτουργίας.
.

ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ
Για τα είδη που είναι διαθέσιμα μόνο «κατόπιν παραγγελίας», μπορείτε επίσης να επιλέξετε έναν από τους παραπάνω τρόπους αποστολής-παραλαβής. Αυτά όμως αποστέλλονται ή παραλαμβάνονται σε συμφωνημένο χρόνο, κατόπιν συνεννόησης. Ο χρόνος παράδοσής τους κυμαίνεται, ανάλογα με την έδρα της εταιρείας (εσωτερικό ή εξωτερικό), την πολιτική παραδόσεων που εφαρμόζει και τον χρόνο αναμονής για την παραγωγή των ειδών της παραγγελίας σας. Για τα είδη αυτά και ειδικά για τις custom παραγγελίες υψηλής αξίας (π.χ. άνω των 500,00€), απαιτείται προκαταβολή και ισχύουν ειδικοί όροι. Σε κάθε περίπτωση πάντως που αφορά «ειδική παραγγελία» επικοινωνούμε μαζί σας πριν την εκτέλεση αποστολής και πληρωμής της, για την ενημέρωση της διαδικασίας και την τελική έγκρισή σας.
 
Ως ημερομηνία παραγγελίας θεωρείται α)η ημερομηνία επιβεβαίωσης/αποδοχής της παραγγελίας σας, για πληρωμές με αντικαταβολή/πιστωτική ή β)η ημερομηνία παραλαβής του αποδεικτικού κατάθεσης, για πληρωμές με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. 
 
Καθυστέρηση παράδοσης: Η παράδοση της παραγγελίας σας δύναται να καθυστερήσει, χωρίς υπαιτιότητα μας, για τους εξής λόγους:
1. Το προϊόν έχει καθυστερήσει να σταλεί από τον προμηθευτή μας: Για να μπορούμε να σας προσφέρουμε πολύ ανταγωνιστικές τιμές, παραγγέλνουμε τα προϊόντα μας από μια πολύ μεγάλη γκάμα προμηθευτών είτε εγχώριων είτε διεθνών. Υπάρχουν όμως περιπτώσεις όπου μια παραγγελία μας μπορεί να «κολλήσει» στην παραγωγή, στο τελωνείο ή στη μεταφορά του, με αποτέλεσμα να μην το έχουμε στις αποθήκες μας όταν υπολογίζουμε. Σε μια τέτοια περίπτωση, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας γνωρίσουμε τον νέο χρόνο παράδοσης ή να σας ρωτήσουμε εάν θέλετε να σας παραδώσουμε μερικώς την παραγγελία (χωρίς το συγκεκριμένο προϊόν) ή να σας προτείνουμε κάποια εναλλακτική λύση. Το είδος αυτό θα σας το στείλουμε αμέσως μετά την παραλαβή του στις αποθήκες μας.
2. Το προϊόν που παραγγείλατε, σταμάτησε να παράγεται και δεν είναι πλέον διαθέσιμο: Ανάμεσα στα προϊόντα που εκθέτουμε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα υπάρχουν σπάνιες περιπτώσεις όπου ο προμηθευτής τους ξαφνικά και απροειδοποίητα ανακοινώνει ότι διακόπτη την παραγωγή τους. Στην περίπτωση αυτή, υπάλληλος της εταιρείας μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας για να σας δώσει όλες τις εναλλακτικές λύσεις.
3. Σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών καθώς και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει την μεταφορά και παράδοση της παραγγελιάς σας.
4. Σε περίπτωση που είναι αδύνατη η τηλεφωνική ή/και η μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) επικοινωνία μαζί σας (εάν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στην παραγγελία σας, είτε σε σχέση με το προϊόν είτε σε σχέση με την πληρωμή του) επειδή πχ τα στοιχεία σας που έχετε καταχωρήσει δεν είναι τα σωστά.
 
 
ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
 
ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ
·         Αποστολή Ποδηλάτων με Μεταφορική Εταιρία σε όλη την Ελλάδα για λιανική πώληση (μέχρι Αθήνα για χονδρική πώληση).
·         Παραλαβή Εμπορευμάτων από το Κατάστημα, τις ώρες λειτουργίας.
 
ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ
·        Αποστολή Ποδηλάτων Δωρεάν σε όλη την Ελλάδα για λιανική πώληση (μέχρι Αθήνα για χονδρική πώληση).
·        Αποστολή Τροχών ή Δέματος Εμπορευμάτων μεγάλου όγκου 12,00€.
 
ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ - COURIER
·         Αποστολή συνήθους δέματος Aνταλλακτικών (έως 5 κιλά - ογκοχρέωση) με courier σε όλη την Ελλάδα 5,50€.
 
Όλες οι αντικαταβολές (courier - μεταφορική) επιβαρύνονται επιπλέον με 1,00€.

Κάθε επιπλέον κιλό επιβαρύνεται με 1,00€ για courier. Σε περίπτωση που ο όγκος της παραγγελίας ξεπερνάει τον παραπάνω αναφερόμενο, η επιπλέον χρέωση βαρύνει τον πελάτη. Για το λόγο αυτό θα πρέπει να αποφεύγεται η αποστολή ειδών μεγάλου όγκου (όπως λασπωτήρες, τρόμπες ποδιού, ζάντες κλπ) με courier.
 
Τα προϊόντα ταξιδεύουν με χρέωση και ευθύνη του πελάτη. Για την διαδικασία και τους όρους επιστροφής προϊόντων βλ. «όροι χρήσης» στο τέλος της σελίδας.
 
Όλες οι παραπάνω χρεώσεις συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ.


 
.
ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
 
Κατά την παραγγελία σας μπορείτε να επιλέξετε έναν από τους παρακάτω τρόπους για την πληρωμή της παραγγελίας σας:
 
 
ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΜΕΤΡΗΤΑ
Ισχύει για παραλαβή από το κατάστημα και για αγορές προϊόντων κάθε είδους (αξίας έως 500€). Στο τελικό στάδιο ολοκλήρωση της παραγγελίας επιλέξτε στη Μέθοδο Αποστολής το «Παραλαβή από κατάστημα». Η παραγγελία σας θα παραμείνει στο κατάστημα 3 ημέρες μετά την αλλαγή κατάστασής της σε «επεξεργασία παραγγελίας». Η εξόφληση της παραγγελίας θα γίνει στο ταμείο του καταστήματος κατά την παραλαβή. Σε περίπτωση που επιλέξετε να εξοφλήσετε τη παραγγελία σας με πιστωτική κάρτα (υποχρεωτικά για αγορές αξίας άνω των 500€ βάση Νόμου - ή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό), σας ενημερώνουμε ότι η παραλαβή δύναται να γίνει από το κατάστημα. Θα πρέπει να έχετε μαζί σας την ταυτότητα σας (ή το διαβατήριο) για την παραλαβή από το κατάστημα.
 
ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ
Ισχύει: α) για αποστολή ανταλλακτικών με courier (συνολικής αξίας ως 500€), οπότε πληρώνετε στον υπάλληλο της εταιρείας ταχυμεταφορών (courier) κατά την παραλαβή των ανταλλακτικών στη διεύθυνση που μας υποδείξατε και β) για αποστολή μεγάλων δεμάτων, τροχών και ποδηλάτων με μεταφορική (συνολικής αξίας ως 500€), οπότε πληρώνετε στον υπάλληλο της μεταφορικής κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας. Η μέθοδος πληρωμής με αντικαταβολή ισχύει για όλη την Ελλάδα. Αποστολή ποδηλάτων-τροχών με courier εκτελείται μόνον κατόπιν προ-συνεννόησης.
 
ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΚΑΡΤΕΣ & ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΜΕΣΑ
Ισχύει για αγορές προϊόντων κάθε είδους. Το ηλεκτρονικό κατάστημα δέχεται πιστωτικές κάρτες Visa & Mastercard. Για την εξασφάλιση του απορρήτου της μεταφοράς των δεδομένων, η τράπεζα χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο κρυπτογράφησης SSL-128bit. Για τις αγορές με την πιστωτική σας κάρτα ακολουθήσετε τις οδηγίες της τράπεζας ή του PAypal, στα αντίστοιχα βήματα της διαδικασίας ηλεκτρονικής αγοράς. Πιθανόν να σας ζητηθεί να συμπληρώστε τον αριθμό και την ημερομηνία λήξης της πιστωτικής σας κάρτας, καθώς και τον τριψήφιο κωδικό. Στην περίπτωση που επιλέξετε να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα/paypal και να παραλάβετε από το κατάστημα, θα πρέπει να είστε παρών κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας έχοντας μαζί σας κάποιο έγγραφο ταυτοπροσωπίας. Σε περίπτωση που η παραγγελία πραγματοποιείται στα στοιχεία και για λογαριασμό εταιρείας τότε η πιστωτική κάρτα που χρησιμοποιείτε, θα πρέπει να είναι εταιρική. Σε κάθε περίπτωση, κατά την παράδοση θα πρέπει να είναι παρών ο εξουσιοδοτημένος εκπρόσωπος/κάτοχος με τη πιστωτική κάρτα και τη ταυτότητα του.
 
ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ
Ισχύει για αγορές προϊόντων κάθε είδους και αξίας, μόνο με πιστωτική κάρτα και ισχύουν οι γενικοί όροι της παραπάνω παραγράφου. Μπορείτε να επιλέξετε από 1 έως 12 άτοκες δόσεις.
 
ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ
Ισχύει για αγορές προϊόντων κάθε είδους και αξίας. Προεξοφλήστε την παραγγελία σας στον ακόλουθο τραπεζικό λογαριασμό: EUROBANK - 00260252180200643513 (δικαιούχος Παναγιώτης Μιχ. Κάσπαρης - ΙΒΑΝ GR6402602520000180200643513). Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει να μας αποστείλετε το αντίγραφο του παραστατικού της τραπεζικής εντολής πληρωμής με
e-mail στο info@podilato.eu (ή με fax στο 2310852762), στο οποίο θα πρέπει να αναγράφεται το ονοματεπώνυμο σας. Αμέσως μετά τη λήψη του αντίγραφου της τραπεζικής εντολής πληρωμής, ξεκινάει η διαδικασία αποστολής της παραγγελίας σας.
 
Περιορισμός
Σύμφωνα με τις ισχύουσες φορολογικές διατάξεις, αγορές/παραστατικά αξίας άνω των 500€ προς ιδιώτες και επαγγελματίες/επιχειρήσεις, θα πρέπει να εξοφλούνται ΜΟΝΟ με τους παρακάτω τρόπους (για αγορές είτε από το κατάστημα είτε εξ αποστάσεως):
·         Κατάθεση ή έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό
·         Χρέωση σε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα ή paypal
 
 
ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ
 
Σας επισημαίνουμε ότι σε κάθε περίπτωση που αφορά παραγγελία με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά (ποδήλατο με ειδική έκδοση ανταλλακτικών, τροποποιημένες - custom εκδόσεις προϊόντων κλπ) απαιτείται επιπλέον των όρων χρήσης: α)προ-συνεννόηση για τον καθορισμό των ειδικών χαρακτηριστικών της παραγγελίας σας, β)προ-συμφωνημένη προκαταβολή για την εκτέλεση της ειδικής παραγγελίας στο εξωτερικό. Σε κάθε περίπτωση θα επικοινωνήσουμε μαζί σας πριν την εκτέλεση της πληρωμής και αποστολής της, ώστε να σας ενημερώσουμε για την τελική τιμή της ειδικής παραγγελίας σας, την ειδική διαδικασία που θα ακολουθηθεί καθώς και για την τελική σας έγκριση.
 
Προσοχή! Σε περίπτωση που η ειδική παραγγελία σας θα γίνει στο εξωτερικό και ξεπερνά σε αξία τα 500,00€ θα πρέπει απαραίτητα να συμπληρώσετε και να υπογράψετε τη φόρμα παραγγελίας και να μας την αποστείλετε με φαξ ή e-mail.
 
 
ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
 
Κατά την αποστολή του αιτήματός σας για ερωτήματα - πληροφορίες, εκδήλωση ενδιαφέροντος ή παραγγελία, μην παραλείψετε να αναφέρετε στα αντίστοιχα λευκά πλαίσια όλες τις παραμέτρους του προϊόντος που σας ενδιαφέρει: Χρώμα, Μέγεθος, Τύπος, Μοντέλο, ιδιαίτερα χαρακτηριστικά κλπ.
 
Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας και εφόσον επιθυμείτε την έκδοση τιμολογίου (και όχι απόδειξης), θα πρέπει να μας δηλώσετε απαραίτητα τα παρακάτω στοιχεία, προκειμένου να εκδοθεί το παραστατικό της αγοράς σας, το οποίο θα παραλάβετε ταυτόχρονα με την παραγγελία:
Ονοματεπώνυμο ή επωνυμία, πλήρης διεύθυνση, επάγγελμα, Α.Φ.Μ. - Δ.Ο.Υ. και επαγγελματικό τηλέφωνο
 
Στη ιστοσελίδα μας εμφανίζεται μόνο ένα μέρος των διαθέσιμων ειδών από συγκεκριμένες εταιρείες. Για περισσότερα προϊόντα και πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο κατάστημα.

Κάθε αίτημα ηλεκτρονικής παραγγελίας, σημαίνει αυτόματα ανεπιφύλακτη αποδοχή των παραπάνω όρων από πλευράς του πελάτη καθώς και των όρων χρήσης & ιδιωτικότητας
(δείτε περισσότερα στο τέλος της αρχικής σελίδας).