Πληρωμή - Αποστολή


Το σύστημα παραγγελίας του e-shop μας, σας δίνει την δυνατότητα να επιλέξετε τον τρόπο αποστολής και πληρωμής που επιθυμείτε και υπολογίζει αυτόματα τα έξοδα αποστολής και το τελικό ποσό πληρωμής της παραγγελίας σας. Σε περίπτωση ειδικής παραγγελίας (τροποποίηση της στάνταρ έκδοσης των ειδών – π.χ. custom ποδήλατα κλπ - που το σύστημα δεν μπορεί να αναγνωρίσει), θα επικοινωνήσουμε μαζί σας πριν την εκτέλεση της αποστολής & της πληρωμής για την επιβεβαίωση της τιμής των ειδών και των εξόδων αποστολής.


ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ – ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ
 
Κατά την παραγγελία σας μπορείτε να επιλέξετε έναν από τους παρακάτω τρόπους για την αποστολή - παραλαβή των προϊόντων :
 
1)    Αποστολή με Courier και παράδοση εντός 1 έως 2 εργάσιμων ημερών περίπου από την ημερομηνία της παραγγελίας στη διεύθυνση που θα μας υποδείξετε, για τα «διαθέσιμα» είδη (ισχύει για αγορές ανταλλακτικών συνολικής αξίας άνω των 20€). Αποστολή ποδηλάτων-τροχών με courierδεν εκτελείται (λόγω του υψηλού κόστους ογκο-χρέωσης), παρά μόνον κατόπιν προ-συνεννόησης.
 
2)    Αποστολή Ταχυδρομικώς και παραλαβή εντός 3 έως 4 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία της παραγγελίας, από το ταχυδρομικό γραφείο της διεύθυνσης που θα μας υποδείξετε, για τα «διαθέσιμα» είδη (ισχύει μόνο για αγορές τροχών και ποδηλάτων οποιασδήποτε αξίας). Αποστολή ανταλλακτικών με ΕΛΤΑ δεν εκτελείται παρά μόνον κατόπιν προ-συνεννόησης και εφόσον αφορά ογκώδη δέματα αξίας άνω των 100,00€.
 
3)    Παραλαβή από το κατάστημα, άμεσα για όλα τα διαθέσιμα είδη (ισχύει για αγορές κάθε αξίας).


Ειδικές παραγγελίες: Για τα είδη που είναι διαθέσιμα μόνο «κατόπιν παραγγελίας», μπορείτε επίσης να επιλέξετε έναν από τους παραπάνω τρόπους αποστολής-παραλαβής. Αυτά όμως αποστέλλονται ή παραλαμβάνονται σε συμφωνημένο χρόνο, κατόπιν συνεννόησης. Ο χρόνος παράδοσής τους κυμαίνεται, ανάλογα με την έδρα της εταιρείας που δίνεται η παραγγελία (εσωτερικό ή εξωτερικό), την πολιτική παραδόσεων που εφαρμόζει και τον χρόνο αναμονής για την παραγωγή των ειδών της παραγγελίας σας. Για τα είδη αυτά και ειδικά για τις
custom παραγγελίες υψηλής αξίας (π.χ. άνω των 500,00€), απαιτείται προκαταβολή και ισχύουν ειδικοί όροι (βλ. «όροι χρήσης» στο τέλος της σελίδας). Σε κάθε περίπτωση πάντως που αφορά «ειδική παραγγελία» επικοινωνούμε μαζί σας πριν την εκτέλεση αποστολής και πληρωμής της, για την ενημέρωση της διαδικασίας και την τελική έγκρισή σας.
 
Ως ημερομηνία παραγγελίας θεωρείται α)η ημερομηνία επιβεβαίωσης/αποδοχής της παραγγελίας σας, για πληρωμές με αντικαταβολή/πιστωτική ή β)η ημερομηνία παραλαβής του αποδεικτικού κατάθεσης, για πληρωμές με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. 
 
Καθυστέρηση παράδοσης: Η παράδοση της παραγγελίας σας δύναται να καθυστερήσει, χωρίς υπαιτιότητα μας, για τους εξής λόγους:
1. Το προϊόν έχει καθυστερήσει να σταλεί από τον προμηθευτή μας: Για να μπορούμε να σας προσφέρουμε πολύ ανταγωνιστικές τιμές, παραγγέλνουμε τα προϊόντα μας από μια πολύ μεγάλη γκάμα προμηθευτών είτε εγχώριων είτε διεθνών. Υπάρχουν όμως περιπτώσεις όπου μια παραγγελία μας μπορεί να «κολλήσει» στην παραγωγή, στο τελωνείο ή στη μεταφορά του, με αποτέλεσμα να μην το έχουμε στις αποθήκες μας όταν υπολογίζουμε. Σε μια τέτοια περίπτωση, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας γνωρίσουμε τον νέο χρόνο παράδοσης ή να σας ρωτήσουμε εάν θέλετε να σας παραδώσουμε την παραγγελία χωρίς αυτό το προϊόν ή να σας προτείνουμε κάποια εναλλακτική λύση. Το είδος αυτό θα σας το στείλουμε αμέσως μετά την παραλαβή του στις αποθήκες μας.
2. Το προϊόν που παραγγείλατε έχει ήδη καταργηθεί και δεν είναι διαθέσιμο: Ανάμεσα στα προϊόντα που εκθέτουμε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα υπάρχουν σπάνιες περιπτώσεις όπου ο προμηθευτής τους ξαφνικά και απροειδοποίητα ανακοινώνει ότι τα καταργεί. Στην περίπτωση αυτή υπάλληλος της εταιρείας μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας για να σας δώσει όλες τις εναλλακτικές λύσεις.
3. Σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών καθώς και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει την μεταφορά και παράδοση της παραγγελιάς σας.
4. Σε περίπτωση που είναι αδύνατη η τηλεφωνική ή/και η μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) επικοινωνία μαζί σας (εάν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στην παραγγελία σας, είτε σε σχέση με το προϊόν είτε σε σχέση με την πληρωμή του) επειδή πχ τα στοιχεία σας που έχετε καταχωρήσει δεν είναι σωστά ενημερωμένα.
 
 
ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
 
Χωρίς Επιβάρυνση
·         Ταχυδρομική αποστολή ποδηλάτων, τροχών, ανταλλακτικών, ενδυμάτων αξίας άνω των 350,01€ σε όλη την Ελλάδα, με ή χωρίς αντικαταβολή.
·         Courier αποστολή ανταλλακτικών, ενδυμάτων συνολικής αξίας άνω των 350,01€ σε όλη την Ελλάδα, με ή χωρίς αντικαταβολή.
·         Παραλαβή από το Κατάστημα τις ώρες λειτουργίας.
 
Τροχοί - Ποδήλατα
·         Αποστολή ζεύγους τροχών με ταχυδρομείο 10,70€ (μεικτό βάρος ~5 κιλά).
·         Αποστολή ποδηλάτου με ταχυδρομείο 22,70€ (μεικτό βάρος ~20 κιλά).
·         Αποστολή ποδηλάτου ή ζεύγους τροχών με courier, μόνο κατόπιν συνεννόησης (ογκοχρέωση).
 
Ανταλλακτικά
·         Αποστολή συνήθους δέματος ανταλλακτικών (έως 2 κιλά) με courier σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα 5,00€ (δεν ισχύει για δυσπρόσιτες περιοχές).
 
Οι αντικαταβολές επιβαρύνονται επιπλέον με 2,30€ για ταχυδρομείο και 2,50€ για courier. Κάθε επιπλέον κιλό επιβαρύνεται με 0,60€ για ταχυδρομείο και 2,50€ για courier.
 
Σε περίπτωση που ο όγκος της παραγγελίας ξεπερνάει τον παραπάνω αναφερόμενο, η επιπλέον χρέωση βαρύνει τον πελάτη. Για το λόγο αυτό θα πρέπει να αποφεύγεται η αποστολή ειδών μεγάλου όγκου (όπως λασπωτήρες, τρόμπες ποδιού, ζάντες κλπ) με courier. Δεν πραγματοποιούνται αποστολές συνολικής αξίας κάτω των 20€ λόγω του δυσανάλογου κόστους αποστολής τους.
 
Τα προϊόντα ταξιδεύουν με χρέωση και ευθύνη του πελάτη. Για την διαδικασία και τους όρους επιστροφής προϊόντων βλ. «όροι χρήσης» στο τέλος της σελίδας.
 
Όλες οι παραπάνω τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ.


 
ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
 
Κατά την παραγγελία σας μπορείτε να επιλέξετε έναν από τους παρακάτω τρόπους για την πληρωμή της παραγγελίας σας:
 
 
Πληρωμή Μετρητοίς.
Ισχύει για παραλαβή από το κατάστημα και για αγορές προϊόντων κάθε είδους (αξίας έως 1.500€). Στο τελικό στάδιο ολοκλήρωση της παραγγελίας επιλέξτε στη Μέθοδο Αποστολής το «Παραλαβή από κατάστημα». Η παραγγελία σας θα παραμείνει στο κατάστημα 3 ημέρες μετά την αλλαγή κατάστασής της σε «επεξεργασία παραγγελίας». Η εξόφληση της παραγγελίας θα γίνει στο ταμείο του καταστήματος κατά την παραλαβή. Σε περίπτωση που επιλέξετε να εξοφλήσετε τη παραγγελία σας με πιστωτική κάρτα (υποχρεωτικά για αγορές αξίας άνω των 1.500€ βάση Νόμου - ή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό), σας ενημερώνουμε ότι η παραλαβή δύναται να γίνει από το κατάστημα. Θα πρέπει να έχετε μαζί σας την ταυτότητα σας (ή το διαβατήριο) για την παραλαβή από το κατάστημα.
 
Πληρωμή με Αντικαταβολή.
Ισχύει: α) για αποστολή ανταλλακτικών με courier (συνολικής αξίας 20€-1.500€), οπότε πληρώνετε στον υπάλληλο της εταιρείας ταχυμεταφορών (courier) κατά την παραλαβή των ανταλλακτικών στη διεύθυνση που μας υποδείξατε και β) για αποστολή τροχών και ποδηλάτων με ταχυδρομείο (συνολικής αξίας 20€-1.500€), οπότε πληρώνετε στον υπάλληλο του ταχυδρομικού γραφείου της περιοχής σας (ΕΛΤΑ) κατά την παραλαβή των τροχών ή ποδηλάτου στο ταχυδρομείο της περιοχής σας. Η μέθοδος πληρωμής με αντικαταβολή ισχύει για όλη την Ελλάδα. Αποστολή ποδηλάτων-τροχών με courier ή ανταλλακτικών με ΕΛΤΑ δεν εκτελείται παρά μόνον κατόπιν προ-συνεννόησης.
 
Πληρωμή με Πιστωτική Κάρτα. Ισχύει για αγορές προϊόντων κάθε είδους (συνολικής αξίας άνω των 20€). Το ηλεκτρονικό κατάστημα δέχεται πιστωτικές κάρτες Visa & Mastercard. Για την εξασφάλιση του απορρήτου της μεταφοράς των δεδομένων, η τράπεζα χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο κρυπτογράφησης SSL-128bit. Σε κάθε περίπτωση οι 2.000+ επισκέπτες την ημέρα και η λειτουργία του ηλεκτρονικού καταστήματος μας από το 2007 εγγυώνται την ασφάλεια των συναλλαγών σας. Για τις αγορές με την πιστωτική σας κάρτα ακολουθήσετε τις οδηγίες που υπάρχουν στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Θα σας ζητηθεί να συμπληρώστε τη φόρμα παραγγελίας και τον αριθμό και την ημερομηνία λήξης της πιστωτικής σας κάρτας. Στην περίπτωση που επιλέξετε να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα θα πρέπει να είστε παρών κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας έχοντας μαζί σας την πιστωτική σας κάρτα και την ταυτότητά σας. Σε αυτή την περίπτωση (δηλ. πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας) δεν επιτρέπεται η παραλαβή της παραγγελίας από τρίτο πρόσωπο. Σε περίπτωση που η παραγγελία πραγματοποιείται στα στοιχεία και για λογαριασμό εταιρείας τότε η πιστωτική κάρτα που χρησιμοποιείτε να είναι εταιρική. Δηλαδή να έχει εκδοθεί στα στοιχεία τη αντίστοιχης εταιρείας. Επίσης κατά την παράδοση θα πρέπει να είναι παρών ο εξουσιοδοτημένος κάτοχος με τη πιστωτική κάρτα και τη ταυτότητα του.
 
Πληρωμή με Άτοκες Δόσεις. Ισχύει για αγορές προϊόντων κάθε είδους με πιστωτική κάρτα και ισχύουν οι γενικοί όροι της παραπάνω παραγράφου. Μπορείτε να επιλέξετε από 1 έως 12 άτοκες δόσεις για αγορές προϊόντων συνολικής αξίας άνω των 150€.
 
Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό. Ισχύει για αγορές προϊόντων κάθε είδους (συνολική αξία άνω των 20€). Προεξοφλήστε την παραγγελία σας στον ακόλουθο τραπεζικό λογαριασμό: EUROBANK - 00260252180200643513 (δικαιούχος Παναγιώτης Μιχ. Κάσπαρης - ΙΒΑΝ GR6402602520000180200643513). Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει να μας αποστείλετε το αντίγραφο του παραστατικού της τραπεζικής εντολής πληρωμής με fax στο 2310852762 ή με e-mail, στο οποίο θα πρέπει να αναγράφεται το ονοματεπώνυμο σας. Αμέσως μετά τη λήψη του αντίγραφου της τραπεζικής εντολής πληρωμής, σας αποστέλλουμε την παραγγελία σας.
 
Περιορισμός. Σύμφωνα με τις ισχύουσες φορολογικές διατάξεις, από 03.01.2012 παραστατικά αξίας άνω των 1.000€ προς ιδιώτες (Απόδειξη Λιανικής) και παραστατικά αξίας άνω των 500€ προς επαγγελματίες/επιχειρήσεις (Τιμολόγιο Πώλησης) θα πρέπει να εξοφλούνται ΜΟΝΟ με τους παρακάτω τρόπους (για αγορές είτε από το κατάστημα είτε εξ αποστάσεως):
·         Κατάθεση ή έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό
·         Χρέωση σε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα
 
 
ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ
 
Σας επισημαίνουμε ότι σε κάθε περίπτωση που αφορά παραγγελία με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά (ποδήλατο με ειδική έκδοση ανταλλακτικών, τροποποιημένες - custom εκδόσεις προϊόντων κλπ) απαιτείται επιπλέον των όρων χρήσης: α)προ-συνεννόηση για τον καθορισμό των ειδικών χαρακτηριστικών της παραγγελίας σας, β)προ-συμφωνημένη προκαταβολή για την εκτέλεση της ειδικής παραγγελίας στο εξωτερικό. Σε κάθε περίπτωση θα επικοινωνήσουμε μαζί σας πριν την εκτέλεση της πληρωμής και αποστολής της, ώστε να σας ενημερώσουμε για την τελική τιμή της ειδικής παραγγελίας σας, την ειδική διαδικασία που θα ακολουθηθεί καθώς και για την τελική σας έγκριση.
 
Προσοχή! Σε περίπτωση που η ειδική παραγγελία σας θα γίνει στο εξωτερικό και ξεπερνά σε αξία τα 350,00€ θα πρέπει απαραίτητα να συμπληρώσετε και να υπογράψετε τη φόρμα παραγγελίας και να μας την αποστείλετε με φαξ ή e-mail.
 
 
ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
 
Κατά την αποστολή του αιτήματός σας για ερωτήματα - πληροφορίες, εκδήλωση ενδιαφέροντος ή παραγγελία, μην παραλείψετε να αναφέρετε στα αντίστοιχα λευκά πλαίσια όλες τις παραμέτρους του προϊόντος που σας ενδιαφέρει: Χρώμα, Μέγεθος, Τύπος, Μοντέλο, ιδιαίτερα χαρακτηριστικά κλπ.
 
Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας και εφόσον επιθυμείτε την έκδοση τιμολογίου (και όχι απόδειξης), θα πρέπει να μας δηλώσετε απαραίτητα τα παρακάτω στοιχεία, προκειμένου να εκδοθεί το παραστατικό της αγοράς σας, το οποίο θα παραλάβετε ταυτόχρονα με την παραγγελία:
Ονοματεπώνυμο ή επωνυμία, πλήρης διεύθυνση, επάγγελμα, Α.Φ.Μ. και Δ.Ο.Υ.
 
Στη ιστοσελίδα μας εμφανίζεται μόνο ένα μέρος των διαθέσιμων ειδών από συγκεκριμένες εταιρείες. Για περισσότερα προϊόντα και πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο κατάστημα.

Κάθε αίτημα ηλεκτρονικής παραγγελίας, σημαίνει αυτόματα ανεπιφύλακτη αποδοχή των παραπάνω όρων από πλευράς του πελάτη καθώς και των όρων χρήσης που αναφέρονται παρακάτω.
 

Newsletter
Συμπληρώστε το email σας, για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Newsletter
Συμπληρώστε το email σας, για να λαμβάνετε ενημερώσεις.

Πληροφορίες Αγοράς

Επικοινωνία
Σόλωνος 25 - Θεσσαλονίκη
54644 Θεσσαλονίκη
Μακεδονία - Ελλάδα
Τηλ: +30 2310 852762
Φαξ: +30 2310 852762
Email: info@podilato.eu 
© 2010 - 2018 podilato.eu (0.065) -- Κατασκευη eshop by infocus